Drama TERIBILĂ a lui Denis Alibec după ce a fost dat afară de la FCSB. Este DISTRUS!

Denis Albec a fost anunţat de Nicolae Dică înainte de reunirea celor de la FCSB că nu mai face parte din lot, iar Gigi Becali a confirmat decizia antrenorului. De atunci, atacantul are mari probleme în a-şi găsi o nouă echipă, nici măcar cluburule din zona arabă nefiind dispuse să-l transfere!

29 iun. 2018, 13:32
Drama TERIBILĂ a lui Denis Alibec după ce a fost dat afară de la FCSB. Este DISTRUS!

Denis Alibec este dorit insistent de Marius Sumudica la noua lui echipa, Al Shabab, in Arabia Saudita, numai ca seicii nu vor sa aduca un fotbalist ce poate provoca probleme de disciplina.

„Sumudica insista pentru Alibec doar ca oamenii au informatii, stiu despre el. Ce este cert e ca el nu se va mai intoarce in lotul FCSB”, a anuntat Gigi Becali.

ULTIMA ORĂ: Situaţie explozivă la FCSB înainte de preliminariile cupelor europene. Anunţul concedierii a fost făcut de Gigi Becali

Denis Alibec are 27 de ani si a fost exclus din lotul FCSB dupa ce s-a certat cu Nicolae Dicasi a refuzat sa renunte la un bonus pe care il avea de primit. In aceasta vara el trebuie sa isi caute o echipa dispusa sa il transfere, iar Gigi Becali solicita doua milioane de euro pentru transfer.