Drama teribilă din viața Claudiei Puican: „Mama lui a vrut să scape de el în mod brutal. Acum are o malformație”

Claudia Puican este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, dar puține se știu despre viața ei privată. Soția lui Armin Nicoară face parte dintr-o familie cu cinci frați, al cincilea frate fiind adoptat de părinții ei.
Irina Dumitrescu
27 feb. 2024, 09:38
Drama teribilă din viața Claudiei Puican:

Claudia Puican a vorbit în premieră despre frățiorul ei adoptat, Claudiu, în vârstă de 20 de ani. Acesta este, de fapt, vărul ei, copilul surorii mamei ei, dar mama Claudiei l-a adoptat după ce sora ei ar fi încercat să-l avorteze în mod brutal. În urma manevrei dure, băiatul a rămas cu o malformație la nivelul mandibulei, iar acum trece printr-o serie de operații de reconstrucție facială.

Drama teribilă din viața Claudiei Puican: „Mama lui a vrut să scape de el în mod brutal. Acum are o malformație”

Cel de-al 5-lea frate a fost abandonat la naștere și adoptat de mama mea. Și mama mea a fost, la rândul ei, adoptată de cineva. Mama mamei mele a murit la nașterea uneia dintre fete, erau tot patru surori. Tatăl ei nu se descurca cu ele și pe mama mea a dat-o spre adopție. Iar părinții mei tot timpul și-au dorit un băiat.

Claudiu a fost abandonat de sora ei, crescută de tatăl lor natural, doar că ea a avut o viață mai tumultoasă iar Claudiu a venit pe lume în urma unei aventuri și ea nu l-a vrut. Mama când a auzit că vrea să-l abandoneze la casa de copii, a discutat cu tata și l-au luat acasă”, a mărturisit Claudia Puican într-un interviu la Metropola TV, citat de Star Popular.

Claudia Puican

Citeste si Claudia Puican, adevărul despre relaţie: „Armin cocheta şi cu alte femei”/ Armin Nicoară: „Ne mai dorim, ne mai place să ne uităm, nu avem cum să mințim”

Claudiu risca să moară în somn

Până în jurul vârstei de 6 ani, Claudiu nu a prea vorbit. Familia Claudiei i-a dăruit multă dragoste și înțelegere, iar băiatul a început să se dezvolte normal. Nu, însă, și din punct de vedere fizic. Dacă nu ar fi fost supus intervențiilor chirurgicale, Claudiu risca să moară în somn deoarece osul i-ar fi apăsat pe esofag și nu i-ar fi mai permis să mănânce și nici să respire.

Claudiu are o problemă, o malformație la bărbiță. Până la vârsta de 6 ani nu prea vorbea, am fost cu el la un specialist iar pe radiografie s-a văzut o malformație. Noi credem că mama lui a încercat să-l avorteze și, lovindu-se, i-a provocat această fractură. Spun doctorii că e o fractură din cauza unei lovituri și nu s-a mai putut dezvolta.

Noi am tot fost pe la medici, și am descoperit un doctor foarte bun la Cluj, va trebui să facă cinci operații, e ca un înger pentru noi, nu ne așteptam să găsim un medic atât de bun. Prima operație a fost cu succes. Problema e că trebuia intervenit pentru că în timp ce creștea, acel os îi apăsa pe esofag și risca să nu mai poată mânca, să respire, putea muri în somn”, a mai mărturisit Claudia Puican.

Citeste si Claudia Puican și Armin Nicoară, reguli stricte când vine vorba de finanțe. Cum își gestionează banii în relație. „Băi, frate, am cheltuit destui bani. Mai cumpără și tu ceva”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!