Drama teribilă din viața Claudiei Puican: „Mama lui a vrut să scape de el în mod brutal. Acum are o malformație”

Claudia Puican este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, dar puține se știu despre viața ei privată. Soția lui Armin Nicoară face parte dintr-o familie cu cinci frați, al cincilea frate fiind adoptat de părinții ei.

27 feb. 2024, 09:38
Drama teribilă din viața Claudiei Puican: „Mama lui a vrut să scape de el în mod brutal. Acum are o malformație”

Claudia Puican a vorbit în premieră despre frățiorul ei adoptat, Claudiu, în vârstă de 20 de ani. Acesta este, de fapt, vărul ei, copilul surorii mamei ei, dar mama Claudiei l-a adoptat după ce sora ei ar fi încercat să-l avorteze în mod brutal. În urma manevrei dure, băiatul a rămas cu o malformație la nivelul mandibulei, iar acum trece printr-o serie de operații de reconstrucție facială.

Drama teribilă din viața Claudiei Puican: „Mama lui a vrut să scape de el în mod brutal. Acum are o malformație”

Cel de-al 5-lea frate a fost abandonat la naștere și adoptat de mama mea. Și mama mea a fost, la rândul ei, adoptată de cineva. Mama mamei mele a murit la nașterea uneia dintre fete, erau tot patru surori. Tatăl ei nu se descurca cu ele și pe mama mea a dat-o spre adopție. Iar părinții mei tot timpul și-au dorit un băiat.

Claudiu a fost abandonat de sora ei, crescută de tatăl lor natural, doar că ea a avut o viață mai tumultoasă iar Claudiu a venit pe lume în urma unei aventuri și ea nu l-a vrut. Mama când a auzit că vrea să-l abandoneze la casa de copii, a discutat cu tata și l-au luat acasă”, a mărturisit Claudia Puican într-un interviu la Metropola TV, citat de Star Popular.

Claudia Puican

Citeste si Claudia Puican, adevărul despre relaţie: „Armin cocheta şi cu alte femei”/ Armin Nicoară: „Ne mai dorim, ne mai place să ne uităm, nu avem cum să mințim”

Claudiu risca să moară în somn

Până în jurul vârstei de 6 ani, Claudiu nu a prea vorbit. Familia Claudiei i-a dăruit multă dragoste și înțelegere, iar băiatul a început să se dezvolte normal. Nu, însă, și din punct de vedere fizic. Dacă nu ar fi fost supus intervențiilor chirurgicale, Claudiu risca să moară în somn deoarece osul i-ar fi apăsat pe esofag și nu i-ar fi mai permis să mănânce și nici să respire.

Claudiu are o problemă, o malformație la bărbiță. Până la vârsta de 6 ani nu prea vorbea, am fost cu el la un specialist iar pe radiografie s-a văzut o malformație. Noi credem că mama lui a încercat să-l avorteze și, lovindu-se, i-a provocat această fractură. Spun doctorii că e o fractură din cauza unei lovituri și nu s-a mai putut dezvolta.

Noi am tot fost pe la medici, și am descoperit un doctor foarte bun la Cluj, va trebui să facă cinci operații, e ca un înger pentru noi, nu ne așteptam să găsim un medic atât de bun. Prima operație a fost cu succes. Problema e că trebuia intervenit pentru că în timp ce creștea, acel os îi apăsa pe esofag și risca să nu mai poată mânca, să respire, putea muri în somn”, a mai mărturisit Claudia Puican.

Citeste si Claudia Puican și Armin Nicoară, reguli stricte când vine vorba de finanțe. Cum își gestionează banii în relație. „Băi, frate, am cheltuit destui bani. Mai cumpără și tu ceva”