Andreea Raicu, amănunte despre relaţia cu Cristi Chivu: „Nu eram matură emoțional”

După ani, Andreea Raicu a admis că despărţirea de Cristi Chivu a fost generată de faptul că nu era matură, din punct de vedere emoţional. Dar, dacă ar da timpul înapoi, nu ar schimba nimic în relaţia cu fostul căpitan al naţionalei de fotbal.

01 mai 2023, 14:11
Andreea Raicu, amănunte despre relaţia cu Cristi Chivu: „Nu eram matură emoțional”

Andreea Raicu şi Cristi Chivu au dost un cuplu de succes în România, la începutul anilor 2000. Prezentă în emisiunea lui Denise Rifai, Andreea a punctat faptul că despărţirea de Chivu a avut loc din vina ei.

„Noi ne-am despărțit pentru că eu nu eram matură emoțional. Nu aş schimba nimic, dacă aş putea da timpul înapoi”, a explicat Andreea Raicu.

Citeşte şi Bitză a revenit în forţă. A vorbit deschis despre prieteniile din hip-hop-ul românesc şi a lansat un nou album

Odată cu trecerea anilor, vedeta a înţeles că multe dintre relaţiile sale s-au bazat pe atracţie, nu pe compatibilitate. „Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg că e o diferență foarte mare între atracție și compatibilitate. Am realizat că cele mai multe relații ale mele sau toate relațiile mele până la vreo 42 de ani au fost bazate pe atracție și mai puțin pe compatibilitate”, a declarat Andreea Raicu.

Citeşte şi George Burcea a cucerit America! Rolul lui Lurch din Wednesday i-a pus lumea la picioare: ”Mă simt atât de binecuvântat”

Acum, fostul fotomodel ştie că este foarte important, într-o relaţie, să existe compatibilitate.

„Dacă ești atras și înaintezi în această zonă a atracției și devii intim cu persoana respectivă, toată lumea știe că, din cauza chimicalelor care apar, care funcționează ca niște antidepresive sau anxiolitice, nu mai vezi realitatea și te duci cu totul înainte și nu mai vezi lucrurile care nu-ți plac, lucrurile care te deranjează”, a explicat vedeta.