Drama trăită de hairstylistul vedetelor. Multe rude i-au murit în cutremurele din Tucia și Siria: „Au căzut blocurile peste ei, este foarte greu”

Drama trăită de hairstylistul vedetelor. Bassam Dabbas trece prin momente grele după și-a pierdut oameni dragi, în urma cutremurelor care au avut loc în Turcia și Siria. Acesta este distrus de durere.

10 feb. 2023, 16:54
Drama trăită de hairstylistul vedetelor. Multe rude i-au murit în cutremurele din Tucia și Siria: „Au căzut blocurile peste ei, este foarte greu”
Drama trăită de hairstylistul vedetelor

Drama trăită de hairstylistul vedetelor. În urma cutremurelor care au avut loc în Turcia și Siria, 20.000 de persoane au murit, iar alte zeci de mii au fost rănite. Echipele de salvatori lucrează la foc continuu și caută victime printre dărâmături. Recent, Bassam Dabbas a aflat că multe rude de-ale sale au decedat, în urma dezastrului care a avut loc.

Citește și: Hairstylistul vedetelor a fost jefuit la sala de fitness. I s-au furat aproximativ 60.000 de lei. Presupuşii autori ai furtului, reținuți

Drama trăită de hairstylistul vedetelor

Bassam a explicat că orașul din care provine a fost cel mai distrus, din cauza seismelor. În plus, sună zilnic, pentru a afla ce se întâmplă cu celelalte persoane dragi din viața lui. „Familia mea, în afară că a stat 24 de ore, panicată și speriată, mai avea puțin și cădea casa peste ei. A murit un verișor cu 5 copii, cu soția. În afară de asta, noi mai avem și rude în Turcia, apoi un nepot care a murit, a murit și tatăl lui. A murit și el cu încă 5 copii. Toți sunt morți.

Și i-au scos, abia ieri am aflat. La niște verișori care au stat în zonele cu mai multe blocuri și acolo a căzut tot. Adică jumătate de Alep este la pământ. Alep, orașul de unde provin, a fost cel mai distrus. După ce că abia am scăpat de război după 12 ani de zile, acum a venit și cutremurul ăsta.

Sunăm în fiecare zi să ne interesăm de ei, dacă sunt ok, dacă nu. Acum stau panicat în cazul în care nu răspund, dacă nu au răspuns o oră, deja suntem foarte panicați, pentru că nu se știe ce îi așteaptă. Îți dai seama că au căzut blocurile.

Noi ne contactăm prietenii, neamurile și prietenii apropiați și când nu îți răspund înseamnă că au murit. Nu puteai să îți dai seama, pentru că până să îi scoată pe unii, pe alții, să vadă autoritățile ce și cum, blocul al cui era. Crede-mă că este foarte greu. Vorba mamei, este mai ușor un război decât cutremurul care a venit”, a spus Bassam, la Antena Stars.