Drama trăită de „Lila” de la „Vacanţa Mare”. De cinci ani este ŞOMERĂ

Mirela Stoian, cunoscută pentru rolul "Lilei" din Vacanţa Mare, trăieşte de cinci ani o adevărată dramă. După ce grupul de comedie s-a destrămat, actriţa nu şi-a mai găsit alt loc de muncă. Ea trăieşte din banii părinţilor.

25 ian. 2013, 13:31
Drama trăită de „Lila” de la „Vacanţa Mare”. De cinci ani este ŞOMERĂ

Mirela Stoian a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul „Lilei” din „Vacanţa Mare”, serialul de comedie urmărit de milioane de români. Acum cinci ani grupul s-a destrămat şi de atunci Mirela este şomeră.

„Eu am vorbit ultima oara cu baieţii acum cinci ani, în aprilie, şi mi-au zis „ne vedem în toamnă”, dar nu s-a mai întâmplat niciodată. Din ziare am aflat cu tristeţe, cu mâhnire că Vacanţa Mare ia o pauză. De atunci sunt şomeră. Sunt mâhnită că după 10 ani împreună nimeni nu mi-a spus „mulţumesc” sau să primesc un avertisment”, a mărturisit actriţa, conform wowbiz.ro

Rolul pe care l-a jucat i-a influenţat negativ viaţa Mirelei, toată lumea identificând-o cu personajul Lilei.

„Nu îmi este dor de personajul Lila. Şi din cauza, dar şi datorită personajului am avut diverse experienţe. M-am bucurat de celebritate, dar şi de „greutatea” acestui nume. Am fost la o şedinţă cu părinţii şi mulţi se uitau miraţi la mine. Credeau că nu ştiu să vorbesc articulat şi că sunt precum personajul. Dacă nu mi-am găsit de muncă în ultimii cinci ani este şi pentru faptul că lumea m-a văzut ca pe acest personaj.”, a spus Mirela.