Drama trăită de un mare actor român: Propria mamă i-a otrăvit soţia

Cunoscutul actor, Constantin Codrescu a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare din trecutul său. Acesta a povestit cum propria mamă i-a otrăvit soţia. În anii ’50, Constantin Codrescu a fost căsătorit cu actrița Valeria Gagialov.

07 mai 2017, 16:18
Drama trăită de un mare actor român: Propria mamă i-a otrăvit soţia

Constantin Codrescu, în vârstă de 85 de ani, este unul dintre numele grele ale scenei românești. De-a lungul anilor, artistul, care are o fiică adoptată, a jucat în numeroase filme care s-au bucurat de succes la public.

Actorul a fost căsătorit cu actriţa Valeria Gagialov. Deşi recunoaşte că foarte multe persoane erau împotriva căsniciei lor, actorul spune că au avut un înger păzitor care i-a vegheat din ceruri.

Constantin Codrescu a povestit pentru lumeabuna.ro cum iubita lui soţia a fost otrăvită de propria mamă.

Tot un înger a venit şi în altă noapte şi a atenţionat-o pe mătuşa mea, Pena, soţia fratelui mamei, sub chipul tatălui plecat spre stele al soţiei mele de atunci, Valeria. Acesta îi striga mătuşii: „Salvaţi pe fiica mea! A fost otrăvită cu mătrăgună, boz şi sticlă pisată!”.

În iarna anului 1951 mama era convinsă că, prin căsătoria mea, a pierdut susţinerea morală şi materială într-o perioadă de restrişte a familiei noastre. Teroarea exercitată de organele de represiune au declanşat un dezechilibru grav în mintea şi sufletul mamei. A devenit o fiinţă labilă, nesigură, care a început să caute în afara familiei soluţii salvatoare, inspirate de spirite vrăjmaşe.

A intrat în legătură cu o ţigancă vrăjitoare, iar răul inconştient a căzut ca un trăsnet asupra sufletului şi trupului firav al soţiei mele, Valeria. Mintea bolnavă a mamei o socotea unica vinovată a îndepărtării mele de familie. În dimineaţa următoare visului mătuşii, aceasta a venit disperată în camera noastră şi ne-a relatat visul. Când i-am arătat fotografia tatălui Valeriei a rămas interzisă. L-a recunoscut. Aşa am înţeles de unde dureri în zona stomacului, pierderi de cunoştinţă însoţite de leşinuri. Analizele nu explicau vreo cauză a degradării organismului soţiei mele.

După vis, medicii abia atunci au înţeles adevărata cauză a bolii care părea imposibil de diagnosticat. Tot după vis am aflat că mama, când eu lipseam de acasă îi oferea Valeriei mâncare şi lichide peste care presăra nişte prafuri ciudate. În inconştienţa ei credea că acestea vor duce la o despărţire între mine şi soţia mea. Furia, revolta, disperarea, m-au adus în situaţia de a comite un act de mare gravitate împotriva mamei mele, pe care nu-l pot uita şi nu o să mi-l pot ierta vreodată. Intervenţia fratelui meu m-a oprit. A doua zi, ca şi cum a ieşit de sub vrajă mama şi-a cerut iertare. Valeria a fost salvată, dar a apărut o singurătate în doi care a dus la despărţire”, a declarat Constantin Codrescu pentru lumeabuna.ro.

Citeşte şi Tragedie în familia unui mare actor român. Fiica sa adoptivă s-a întors împotriva lui