Drama unei celebre cântăreţe de la noi. Terorizată, bătută de mamă şi părăsită de tată, a fugit de acasă la 16 ani FOTO

Pentru Navi, copilăria și adolescența au fost un adevărat coșmar. Cântăreața a povestit că trăia non-stop cu teama că va fi lovită şi călcată în picioare de propria mamă, care a şi ţinut-o departe de pasiunea ei, muzica. Până la urmă, la 16 ani, a reușit să fugă de acasă.

26 feb. 2016, 12:27

„Am crescut cu mama si cu parintii ei, tata disparuse din peisaj inainte sa ma nasc eu si a reaparut acum cativa ani, chiar am reusit sa cladim o relatie cordiala, ne vorbim, ne vizitam uneori, mai am doi frati de care nu am reusit sa ma apropii cum ar fi trebuit, dar pe care ii am mereu in inima si le doresc tot binele din lume, mereu”, isi incepe cantareata istoria copilariei triste, scrie ziarulring.ro. Mama ei crescuse, la randul ei, intr-o familie care o agresase, iar bunicii ei inca o loveau chiar si dupa ce devenise mama…

Citeşte şi Copii din România, transformaţi în hoţi şi obligaţi să cerşească în Franţa. Liderii reţelei au fost arestaţi

„Poate ca e greu de imaginat cum o femeie de 30 si ceva de ani poate sa se teama de doi batrani, insa teroarea adunata in atatia ani era atat de mare, incat nu comenta in fata lor. In timp, frustrarea ca nu putea scapa de sub influenta lor (cand era foarte tanara, ar fi fugit probabil, insa tatal ei avea o pozitie importanta in Partidul Comunist si… nu avea unde sa se duca fara a fi gasita), s-a rasfrant asupra mea. Mi-a spus la un moment dat inclusiv ca „te-am facut pe tine ca sa nu mai sufar de una singura”, lucru care mi s-a parut ingrozitor de egoist”, si-a amintit artista.

„Nu te las sa ajungi curva”

„Marele meu noroc a fost ca mi-am dat seama de foarte devreme ca ceea ce se intampla „acasa” nu e o situatie normala. Am avut exemplul nasilor mei, care-si cresteau copiii intr-un climat autoritar, dar si cu grija, cu iubire, fara agresivitate. Ei mi-au fost si imi sunt alaturi sufleteste si, pe langa asta, in clasa a saptea am descoperit muzica. Bineinteles, prima reactie a mamei a fost ca „n-am sa te las sa ajungi o curva, ca toate cantaretele” si mi-a interzis sa ma mai duc la clubul de muzica de la scoala”, a povestit Navi.

Atunci si-a facut aparitia in viata ei Gabriel Baruta (compozitorul si claparul de la Hotel FM, cu care ani mai tarziu a participat la Eurovision, scriind impreuna piesa „Change”). „Gabi s-a luptat pentru mine din prima zi in care m-a cunoscut, i-a spus mamei ca „ar fi pacat sa nu o lasati sa continue”, iar mama a simtit ca e rost de bani si ca ar fi inteligent din partea ei sa ma lase sa merg la cateva concerte. Planul meu era ca la 18 ani sa plec la facultate si sa las in urma toata mizeria de acasa, toata suferinta…”, spune Navi. Nu s-a intamplat insa asa, destinul ei nu a mai asteptat inca doi ani, asa ca la 16 ani si-a gasit drum departe de casa.

Citeşte şi Dezvăluiri ULUITOARE în cazul copiilor MOLESTAŢI de propria mamă pentru videochat VIDEO

A fugit de acasa cu caietele de muzica si alocatia

„Mi-am dat, insa, seama, ca fiecare an pe care il petreceam acolo era nociv pentru mine. Teroarea in care traiam zi de zi, privatiunile, lipsa de intimitate, de speranta ca voi scapa vreodata, ma sufocau pur si simplu. Printr-un concurs ciudat de imprejurari, am ajuns sa ma urc in trenul de Bucuresti fara bani (ma rog, doar cu cei din alocatie), cu caietele de cantece si cu cateva contacte de la studiouri din Bucuresti. Fiind si fata, si singura pe lume practic, si fara bani, si nici vreo frumusete „rapitoare”, mi-a luat foarte mult timp sa imi construiesc un drum, o cariera…”, a mai povestit Navi.