Dezvăluiri ULUITOARE în cazul copiilor MOLESTAŢI de propria mamă pentru videochat VIDEO

Noi dezvăluiri scandaloase ies la iveală despre mama care şi-a abuzat sexual fetiţa de 11 luni şi fiul de 3 ani. Vecinii din Vărăşti ai familiei Onu au fost şocaţi când au aflat ce nenorociri se întâmplau la câteva zeci de metri de casele lor.

RomaniaTV.net
21 ian. 2016, 12:56
Dezvăluiri ULUITOARE în cazul copiilor MOLESTAŢI de propria mamă pentru videochat VIDEO

Femeia reţinută miercuri pentru că şi-a molestat copiii minori şi a filmat totul pentru a face rost de bani se plângea în faţa vecinilor că are tumoră la cap şi chema mereu ambulanţa. Oamenii nu au bănuit niciodată cu ce se ocupa femeia în realitate.

O echipă România TV a mers la Vărăşti şi a reuşit să obţină mai multe detalii, într-un reportaj filmat cu camera ascunsă. Vecinii femeii s-au declarat şocaţi de ororile la care au fost supuşi micuţii.

Nici autorităţile n-au bănuit absolut nimic, fiind surprinse de acţiunea jandarmilor. „Au venit mascaţii, i-au luat… Sunt veniţi de doi ani, şi-au cumpărat casă aici. Sunt cu toate plăţile la zi, n-am avut probleme cu ei”, spune primarul din Vărăşti, Gheorghe Marcu.

Totul se petrecea în secret, de mai bine de 8 luni. Cu o cameră video montată la computer, femeia şi-a batjocorit proprii copii, filmându-i în timp ce îi agresa sexual. Procurorii DIICOT au fost sesizaţi de autorităţile judiciare din SUA, care efectuau cercetări faţă de o persoană de sex masculin pentru săvârşirea infracţiunilor de pornografie infantilă.

Roxana Onu a recunoscut tot la audieri, iar mărturia făcută în faţa procurorilor este halucinantă: „După ce am terminat liceul, m-am ocupat doar cu activităţi de videochat. Eu am avut inițiativa de a face videochat cu fiica mea în vârstă de 4 luni. Unii dintre clienţi cunoșteau faptul că născusem, întrucât făcusem videochat şi în perioada cât am fost însărcinată. Mi-au cerut să o dezbrac, după care treptat să o ating. Am fost de acord şi, contra unor sume de bani, la cererea clienţilor, am făcut diferite show-uri. Unii îmi trimiteau sume de 500 de dolari, alţii suma de 100 de dolari„.

Procurorii suspectează că tatăl copiilor, dar şi bunica celor mici au fost complicii mamei degenerate, care în urma exploatării copiilor a câştigat 43.000 de dolari.

Potrivit unor surse judiciare, cei de la Asistenţa Socială ar fi propus în instanţă ca micuţii să fie lăsaţi în grija tatălui şi a bunicii, însă procurorul s-a opus unei asemenea decizii, întrucât şi cei doi sunt suspecţi în dosar. Protecţia Copilului Vărăşti a refuzat să comenteze acest dosar. „Nu stiu de unde aveti informatiile. Toate informatiile sunt confidentiale si nu putem sa spunem nimic pana nu se termina ancheta”, a declarat reporterilor România TV un purtător de cuvânt al instituţiei.