DRAMA unei cunoscute actriţe de telenovele: „Pot MURI oricând”

Gabriela Spanic este una dintre cele mai îndrăgite actriţe de telenovele, însă celebritatea a fost la un pas să o coste viaţa, atunci când o fostă asistentă, invidioasă pe succesul ei, a încercat să o otrăvească lent cu sulfat de amoniu. Acum, frumoasa actriţă, apreciată inclusiv de publicul din România, mărturiseşte că viaţa ei este în permanenţă în pericol.

RomaniaTV.net
22 oct. 2013, 09:56

Gabriela Spanic a trecut prin iad în 2010, când, împreună cu fiul ei de câţiva anişori şi cu mama ei, a fost la un pas de moarte după ce asistenta sa îi strecurase luni de zile otravă în mâncare şi băuturi.

Frumoasa actriţă venezueleană spune că nici acum, la trei ani distanţă, nu poate spune că este total în afara pericolului, deoarece organele sale, în special plămânii şi ficatul, au fost puternic afectate de otravă şi s-au deteriorat ireversibil.

„Unul din plămâni este aproape nefuncţional. Pot muri oricând, în somn, sufocată. Ficatul otrăvit trebuie tratat cu vitamine şi medicamente, dar îmbunătăţirile sunt nesemnificative. Şi eu, şi mama mea suferim de nevralgii puternice, iar fiul meu de cinci ani este cu imunitatea la pământ”, a mărturisit Gabriela Spanic, cunoscută din telenovele precum „La Usurpadora„, „Por tu amor” sau „La intrusa„.

CITEŞTE ŞI: Ţi-o mai aminteşti pe „Rubi”? Uite cât de frumoasă şi sexy este actriţa FOTO