Drama unei cunoscute prezentatoare tv. A rămas fără emisiuni şi de trei zile plânge în continuu

Mai multe emisiuni ale postului de televiziune Antena 2 vor dispărea din grilă din 16 decembrie, când se va relansa noul post, Antena Star, făcând astfel victime printre mai mulţi moderatori şi realizatori.

RomaniaTV.net
05 dec. 2013, 13:43

Transformarea televiziunii Antena 2 în Antena Star, prevăzută pentru data de 16 decembrie, a provocat haos în redacţia postului, iar mulţi realizatori au căzut pradă deznădejdii, emisiunile lor fiind scoase din grilă.

Printre producţiile care îşi vor derula ultima ediţie înainte de mijlocul lunii se numără şi „Conferinţa de presă” şi „Face to face”, moderate de una dintre cele mai vechi prezenţe din post, Diana Munteanu Niculescu.

Potrivit libertatea.ro, vedeta este şocată de decizia conducerii. „De trei zile Diana plânge non-stop. A înregistrat ultima emisiune pentru „Conferinţa de presă” şi nu-i vine să credă că nu va mai apărea la Antena 2„, a declarat o sursă, care a adăugat că următorii pe listă sunt Andrei Duban, care rămâne fără „Telefonul de la Miezul Nopţii”, şi Oana Mareş, de la „Poliţia Modei”.

Citeşte şi Este oficial: Bianca Drăguşanu revine în televiziune. Află ce va face şi unde