Drama unei familii cu şapte copii. Mama micuţilor a fost spulberată de un camion VIDEO

Îşi aşteaptă mama să vină acasă, deşi ea a murit de mai bine de două luni. Este drama prin care trec şapte copii din Bistriţa Năsăud, care au rămas orfani după ce mama lor a pierit într-un teribil accident de circulaţie. Doar Nicoleta, sora cea mare, înţelege cu adevărat ce s-a întâmplat. Micuţii au rămas acum doar în grija tatălui şi a bunicii. Cu toţii locuiesc într-o casă dărăpănată din satul Coşbuc.

RomaniaTV.net
11 iul. 2012, 09:53

Drama familiei a început în urmă cu două luni când femeia de 27 de ani mergea cu bebeluşul la spital pentru un control medical. A luat-o cu ea şi pe fiica cea mare, de şapte ani, şi s-au urcat în camioneta soţului. Odată ajunşi în oraşul Năsăud, femeia a vrut să treacă strada, moment în care a fost lovită de o autobasculantă. Tragedia a avut loc sub ochii soţului ei. Timpul trece, dar familia încă plânge dispariţia femeii.

Tabita are doi ani şi jumătate şi de-abia aşteaptă să se întâlneacă cu mama. Nu ştie exact unde s-a dus, dar se uită mereu la pozele cu ea. Dintre toţi copiii, doar Nicoleta, care are 7 ani, ştie ce s-a întâmplat. Ţine doliu pentru mama ei, care a murit la sfârşitul lui mai.

Nicoleta, pe care o ţinea de mână, şi cea mai mică dintre fraţi, de numai trei luni, au scăpat ca prin minune. Acum, Nicoleta s-a făcut mare peste noapte. Are grijă de fraţii ei şi ajută în gospodărie. Cu treburile a început să se obişnuiască şi Cristi, singurul băiat din familie.

Bunica spune că îi este greu să aibă grijă de atâţia copii cât tatăl este pe şantier, dar îi e drag de micuţi. „Nu e prea uşor că-s bătrână şi beteagă. Nu m-am aşteptat ca la vârsta asta să am grijă singură de copii”, spune bătrâna.

Cel mai afectat de situaţie şi cel care poartă întreaga responsabilitate a familiei de acum înainte este tatăl.

„Deşi timpul merge mai departe, viaţa merge mai departe, io-s rămas acolo. Nu pot să las în urmă tragedia. Parcă trăiesc momentul respectiv”, spune tatăl copiilor.

Cu toate că-i e foarte greu, nu se gândeşte să renunţe la vreunul dintre copii. „Mi-o cerut una dintre fetiţe, Tabita, să o dăm pentru înfiere. Să mă ferească Dumnezeu să-mi despart vreodată copiii”, a completat bărbatul.

Tragica poveste a fraţilor rămaşi fără mamă a apărut pe internet şi a impresionat zeci de mii de oameni.

Puteţi să-i ajutaţi cu bani pe contul:
RO94RNCB0040071468560001, deschis la BCR