Drama unei femei de 60 ani. A descoperit pe Facebook că soţul ei era căsătorit şi cu o altă femeie

Drama unei femei de 60 ani. Yve Gibney a descoperit că soțul ei, omul care era căsătorită de 17 ani, avea o altă viață în paralel. Totul a descoperit pe Facebook, acolo unde a văzut o poză de la nunta lui.

03 mart. 2021, 10:07
Drama unei femei de 60 ani. A descoperit pe Facebook că soţul ei era căsătorit şi cu o altă femeie
Yve Gibney a descoperit că soțul ei avea o altă viață în paralel.

Drama unei femei de 60 ani. Yve Gibney a povestit tot în cadrul unei cărți pe care a scris-o despre cum a descoperit că Mariuse, soţul ei, ducea o viață în paralel la doar 160 de kilometri depărtare. Mai exact, ea a descoperit că bărbatul era căsătorit cu altă femeie după ce a văzut imagini de la nunta lui pe Facebook.

Bărbatul lucra în industria petrolieră și era mereu în deplasare. Astfel a reuşit să îşi formeze două familii, cu Yve în Wirral, în nord-estul Angliei și Suzanne Prodhoe, o profesoară care trăia la 160 de kilometri depărtare, în Stourbridge, un orășel din Anglia.

Citeşte şi: Credea că are o căsnicie perfectă cu un spion CIA până a primit un telefon: „Alo, sunt cealaltă soţie!” Apoi a aflat că mai sunt trei

Pentru fapta lui, Maurice a fost condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare.

A fost copleșitor. Vorbim de o trădare absolută, n-a fost doar o aventură.”, a mărturisit femeia care are acum 60 de ani.

Mariajul este o declarație de iubire și un angajament. Când crezi că ești într-o relație fericită mergi mai departe, nu stai să te gândești. Am fost victima bigamiei și am fost îngrozită din punct de vedere emoțional, însă nu mă definește această trădare. Am ales să nu fiu o victimă. Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat este că acum sunt liberă. Și eu și băieții mei.”, a adăugat femeia, potrivit Daily Star.

Drama unei femei de 60 ani. A descoperit pe Facebook că soţul ei era căsătorit şi cu o altă femeie

Yve și Maurice s-au cunoscut în timp ce lucrau amândoi în Nigeria, iar trei luni mai târziu s-au căsătorit. Din cauza profesiilor, însă, ei au fost nevoiți să petreacă mult timp la distanță, însă niciodată nu și-a imaginat că ar putea fi vorba de o altă femeie.

Prima lui soție, Yve, a descoperit că bărbatul s-a căsătorit cu altă femeie după ce a văzut niște poze. ”Mă uitam la pozele unei rude și într-o imagine am zărit-o pe sora lui purtând o pălărie de nuntă. Am avut un sentiment bizar că soțul meu s-a căsătorit cu altcineva, însă un prieten mi-a zis ”Nu fi ridicolă.N-am putut să scap de acest sentiment.”, a mai adăugat ea.

Ulterior, a descoperit că noua familie a bărbatului nu știa de existența ei, credea că este divorțat de câțiva ani. Chiar și așa, însă, Suzanne a ales să trăiască în continuare alături de Maurice, iar în prezent sunt împreună.

What a nightmare!

Publicată de Daily Star pe Duminică, 28 februarie 2021


loading...