Drama unei femei din Botoşani. A crezut că e gravidă, dar medicii s-au îngrozit când să scoată „copilul”

Cazul unei botoşănence care a ajuns la sfârşitul lunii martie pe Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a spitalului din municipiu, cu o tumoră de peste cinci kilograme, a ajuns să fie mediatizat în presa britanică, din cauza grozăviei sale.

15 apr. 2015, 17:34

Mădălina Neagu este o botoşăneancă de 42 de ani, care multă vreme a trăit cu impresia că este însărcinată. Abdomenul său se mărea cu fiecare săptămână, iar femeia a neglijat să meargă la medic până când durerile din burtă au ajuns s-o chinuie într-un mod insuportabil.

După calculele sale se apropia momentul să nască, iar medicii de la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie, i-au dat crezare, mai ales că burta sa era ca a unei femei gravide în nouă luni. Şocul avea să vină în momentul în care au început investigaţiile amănunţite. S-a constatat că în uterul femeii crescuse de fapt o tumoră gigantică, iar intervenţia chirugicală a relevat că aceasta avea cinci kilograme şi o înălţime de 30 cm, iar forma sa era a unui copil nou-născut.

Citeşte şi IMAGINI INCREDIBILE suprinse de camerele de supraveghere: O FEMEIE naşte într-o GARĂ, pe PERON VIDEO

Medicul Dorin Scladan, cel care s-a ocupat de acest caz, a declarat pentru publicaţia The Mirror: „Femeia ne-a spus că este însărcinată şi iniţial ne-am gândit că are complicatii. De fapt, mărimea abdomenului era ca la o femeie gravidă în nouă luni (…) Nu vedem prea des tumori de o asemenea dimensiune. De fapt, este un record al ultimilor 15 ani, în această regiune„. Intervenţia de extirpare a tumorii a durat mai multe ore, iar în prezent Mădălina Neagu se află în recuperare, la Terapie Intensivă.

Citeşte şi Invenţie revoluţionară a unui student român. El poate afla dacă o tumoră este malignă sau benignă