Drama unei femei după ce şi-a pus SILICOANE: Un SÂN s-a deplasat spre SPATE, iar al doilea spre stomac FOTO

O femeie din China trece printr-un adevărat coşmar la câţiva ani după ce şi-a pus silicoane. Astfel, ea a descoperit că unul dintre sâni i-a ajuns în spate, iar un altul în abdomen. 

17 apr. 2014, 09:54

Tian Hui, o femeie de 39 de ani din China, recunoaşte că a apelat la o operaţie de mărire a sânilor în anul 2002, după ce a descoperit că soţul său o înşela. Astfel, ea a crezut că un bust generos îl va face să fie mai fidel, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cum arată tânăra care şi-a pus SILICOANE după ce a primit DONAŢII pe NET: Aveam pieptul unui BĂIEŢEL de 12 ani

Cu toate acestea, la zece ani de la operaţie, ea a descoperit cum cele două implanturi au început să se mişte prin corp, pe sub piele. Unul dintre ele a ajuns în spate, în timp ce al doilea s-a mişcat spre stomac.Cu toate că a încercat să le mute singură, ea nu a reuşit, astfel că a cerut ajutorul medicilor.

Într-o zi am descoperit că un sân s-a deplasat spre spate, iar al doilea a ajuns în stomac. Trebuia să face ceva cu ei„, a declarat femeia.

Citeşte şi Cum arată artista care la 24 de ani are deja 19 operaţii estetice FOTO şi VIDEO

Într-un final, ea a fost operată şi a primit o pereche de implanturi noi, după ce bustul vechi a fost scos din corp. Mai mult, ea a descoperit că implantul respectiv era făcut dintr-o substanţă interzisă, extrem de toxică, ce poate cauza cancer.