DRAMA unei femei: Era atât de grasă încât a rupt patul fetiţei ei. „Am fost devastată” FOTO

Cacia Griggs, o femeie de 26 de ani din Marea Britanie, care cântărea 115 kilograme, i-a rupt patul fiicei sale în timp ce îi citea o poveste de noapte-bună. A intrat la cură de slăbire imediat după aceea. 

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 14:23

Cacia Griggs a murit de ruşine când într-o seară, în timp ce stătea lângă fiica sa şi îi citea o poveste de noapte-bună, patul a cedat şi s-a rupt. 

Un an mai târziu de la ruşinoasa întâmplare, Cacia a slăbit 50 de kilograme şi s-a căsătorit cu tatăl fiicei sale, într-o rochie în care doar în vis îşi imagina că o va cuprinde vreodată.

„Am încercat fiecare dietă inventată sub soare dar niciodată nu am avut motivaţia să o duc până la capăt. M-am săturat să fiu supraponderală. Am o fetiţă de 4 ani şi faptul că eram grasă avea un impact devastator asupra mea”, a mărturisit Cacia.

Într-o seară obişnuită, femeia l-a rugat pe logodnicul său să o ducă pe Isabelle, fiica acestora, la culcare deoarece ea nu încăpea pe uşă cu fata în braţe. Ea a urcat după aceştia şi s-a aşezat pe marginea patului pentru a-i ţine fetiţei de urât.

„Am auzit un zgomot puternic. Întreg patul s-a rupt din cauza greutăţii mele. Am fost devastată”, povesteşte femeia.

Cacia a mai trecut printr-o întamplare jenantă când a plecat în prima vacanţă cu familia ei în Turcia şi centura de siguranţă din avion nu a cuprins-o.

„Am vrut să mă duc să cer o centură mai mare dar gândul că se va râde de mine m-a făcut să rămân pe locul acela şi să mă strâng cu centura aceea incomfortabilă. Nu mi-am mai dorit să merg niciodată în altă vacanţă.”

Din cauza greutăţii femeia şi-a amânat ani la rând momentul nunţii deoarece nu găsea nicio rochie care să o cuprindă.

Un articol din presă a determinat-o pe Cacia să slăbească imediat.

„Articolul spunea că fetele din mame obeze sunt predispuse să crească obeze. Am simţit că articolul era scris despre mine şi fiica mea, mai ales că ea a început să-mi copieze obiceiurile alimentare proaste. Gândul că frumoasa mea copilă va trebui să se lupte cu mizerabila boală a greutăţii şi cu alte probleme de sănătate cauzate de asta, a fost de nesuportat. În momentul acela am ştiut că trebuie să fac o schimbare imediat”, a povestit mămica pentru Daily Mail.

După ce a slăbit 50 de kilograme, Cacia s-a căsătorit în rochia visurilor ei şi mărturiseşte că adoră să poarte rochii şi fuste scurte, dar nu în ultimul rând, să doarmă în pat lângă fiica ei.