Drama unei femei rămasă imobilizată şi abandonată de familie. A ajuns să doarmă într-o Dacie VIDEO

O femeie de 53 de ani din Vrancea a rămas imobilizată în urma unei accident şi ulterior a fost părăsită de soţ şi dată afară din casă de fiica sa. Acum, ea trăieşte într-o Dacie Papuc şi este îngrijită de un bătrân de 80 de ani.

22 sept. 2013, 12:21
Drama unei femei rămasă imobilizată şi abandonată de familie. A ajuns să doarmă într-o Dacie VIDEO

Drama femeii a început în primăvara acestui an. Ea aştepta să fie luată la ocazie, când a fost lovită de o maşină. În urma accidentului, bazinul, femurul şi o mână i-au fost rupte. A fost operată, însă din lipsă de bani a fost externată înainte să se recupereze, informează România TV.

La scurt timp după ce s-a întors acasă, soţul a părăsit-o, iar fiica sa a dat-o afară din casă după ce a vândut apartamentul.

Neputincioasă şi chinuită de dureri, femeia a găsit un mic sprijin la un bătrân de 80 de ani, pe care l-a găzduit la un moment dat şi care a rămas în stradă alături de ea.

Chinurile femeii sunt groaznice, durerile nu contenesc, iar medicamentele sunt scumpe. Femeia riscă să moară în urma unor complicaţii postoperatorii, dacă nu primeşte ajutor specializat.

„Nu mai pot. Azi-noapte n-am dormit. Pentru calmante trebuie bani. Acum trebuie să iau pastilele astea, patru milioane, de unde bani…daca nu le iau coagulează sângele”, a spus femeia.

Unui farmacist i s-a făcut milă de ea şi îi aduce, din când în când, feşe pentru răni şi calmante pentru dureri.

„O mai ajutăm când are nevoie cu alimente, medicamente. Nimeni nu vrea să o ajute. În afară de noi, câţiva oameni, nimeni, nici familie, nici primărie”, a declarat farmacistul.