DRAMA UNEI HANDBALISTE Adina Meiroşu a divorţat de Ovidiu Fiera

Handbalista Adina Meiroşu trece printr-un nou moment delicat al vieţii. Zilele trecute, Judecătoria Râmnicul Vâlcea a pronunţat divorţul între handbalista de la Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Ovidiu Fiera, fostul arbitru de handbal, transformat acum în întreprinzător privat. Cei doi se căsătoriseră în 2008, iar relaţia lor s-a răcit după ce sportiva a pierdut o sarcină mult dorită, scrie stl.ro.

RomaniaTV.net
12 apr. 2012, 15:06
DRAMA UNEI HANDBALISTE Adina Meiroşu a divorţat de Ovidiu Fiera

Alina trăieşte o dramă personală la ora actuală. Relaţia cu Ovidiu nu a mai mers, în urmă cu doi ani a pierdut sarcina, ceea ce a făcut ca relaţiile între ei să se răcească din ce în ce mai mult. De fapt, de atunci se pare că a început declinul căsniciei lor.

„Pur şi simplu nu mai voiam să trăiesc!”, a povestit Adina în exclusivitate publicaţiei Stl.ro, vorbind despre cum a suferit după ce a pierdut sarcina.

Anul trecut, relaţiile între Adina şi Ovidiu s-au rupt definitiv, el părăsind căminul conjugal, fără nicio explicaţie, în timp ce sportiva era în cantonament. Adina a depus cerere de divorţ la judecătorie în noiembrie. Între motivele de divorţ au fost invocate „certurile interminabile” dintre cei doi soţi, mai scrie aceeaşi publicaţie.

După divorţ, Adina a revenit la numele ei de fată, Meiroşu.