Drama unei mame! De disperare că fiica ei are coronavirus, o bătrână din Mureş şi-a pus capăt zilelor

O bătrână de 79 de ani, copleşită de vestea că fiica ei, asistentă medicală, a fost infectată cu coronavirus, a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa, informează Ştirile ProTV. Tragedia s-a întâmplat în localitatea Șilea Nirajului, judeţul Mureş. Tot din acelaşi judeţ vine o altă ştire cumplită, o bătrână fiind ucisă în propria casă.

RomaniaTV.net
14 mai 2020, 12:07
Drama unei mame! De disperare că fiica ei are coronavirus, o bătrână din Mureş şi-a pus capăt zilelor

Două cazuri cutremurătoare s-au produs în ultimele zil în Mureş. Temându-se de perspectiva că fiica ei ar putea fi răpusă de coronavirus, femeia a recurs la gestul extrem al sinuciderii, nu înainte de a lăsa un bilet de adio.

Vecinii au declarat că, în ultima perioadă, femeia era tare îngrijorată pentru soarta fiicei sale. Vestea că aceasta din urmă a contractat virusul i-a grăbit sfârşitul.

Citeşte şi Profanare de morminte la un cimitir de lângă Bucureşti. Ce au găsit poliţiştii în sicrie

Sora femeii a fost cea care a descoperit atât cadavrul, cât şi biletul de adio. Speriată, a sunat imediat după ajutor, dar echipajele de ajutor nu au mai putut decât să constate decesul.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Psihologii trag un semnal de alarmă şi le recomandă celor care nu reuşesc să depăşească starea de depresie în această perioadă să apeleze la ajutor de specialitate.

Doi tineri, unul minor, suspectaţi că au omorât o femeie şi au îngropat-o în apropierea locuinței sale 

Un alt caz cutremurător s-a produs în Mureş. Doi tineri de 16 şi 20 de ani au fost reţinuţi, fiind suspectaţi că au omorât o femeie de 79 de ani în Mureș. Potrivit Poliţiei, cei doi au îngropat cadavrul pe malul unui pârâu, potrivit Mediafax.

Poliția Mureș transmite că poliţiştii din Petelea au fost sesizaţi miercuri despre dispariţia unei femei de 79 de ani din comuna Chiheru de Jos, care nu a mai fi fost văzută la locuinţa ei din 10 mai a.c..

Polițiștii au găsit ușa casei cu urme de intrare prin efracţie, lucrurile din locuinţă răvăşite şi urme de sânge pe podea.

Cadavrul femeii a fost găsit îngropat pe malul unui pârâu, la aproximativ 300 de metri de locuinţă.

Au fost identificaţi doi tineri, de 16 şi 20 de ani, ambii din comuna Chiheru de Jos, bănuiţi de comiterea crimei. Sunt cercetați acum de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş pentru omor calificat.