Drama unei mame în prag de Crăciun. Teodora a rămas pe drumuri împreună cu fiica ei şi tatăl bolnav după ce un incendiu le-a mistuit casa

O mama care isi creste singura fiica a pierdut intr-o clipa tot ce a reusit sa agoniseasca o viata. Un incendiu i-a mistuit casa. Femeia cere disperata ajutorul oamenilor de bine, pentru a avea un acoperis deasupra capului, in pragul sarbatorilor de iarna.

29 nov. 2022, 08:49
Drama unei mame în prag de Crăciun. Teodora a rămas pe drumuri împreună cu fiica ei şi tatăl bolnav după ce un incendiu le-a mistuit casa

O mama trece printr-o adevarata drama dupa ce un incendiu a izbucnit in Drobeta-Turnu-Severin si a cuprins trei case si anexele gospodaresti. Casa in care femeia locuia alaturi de fiica ei de 15 ani si de tatal in varsta de 83 de ani a fost insa cea mai afectată.

Teodora Nițu a privit diserata cum flacarile mistuie intreaga agoniseala a familiei, insa nu a mai putut face nimic. Interventia pompierilor a salvat o parte a locuintei, doua camere, in care stau acum toți trei. Le-au fost distruse insa imbracamintea, incaltamintea, mobilierul si toata aparatura electrocasnica.

„Am ramas doar cu ce am fost incaltata luni la serviciu in picioare. Nu stiu daca se mai poate salva ceva. Ne-au ars şi încălţămintea şi îmbrăcămintea”, spune Teodora.

Citeşte şi: Incendiu puternic într-un bloc din Craiova: un bărbat a murit și peste 20 de oameni au fost evacuați

Femeia are un loc de munca, insa salariul pe care il primeste abia ii asigura traiul de zi cu zi. Spera acum intr-un sprijin din partea oamenilor care sa o ajute sa refaca macar o parte din casa distrusa.

Cea mai afectată de tot acest eveniment a fost fiica Teodorei. „Este traumatizata, nu doarme, de doua ori a lesinat la scoala. Este in clasa a VIII-a, are un examen de capacitate care eu zic ca este foarte important. Cu mana pe inima, ca mama, chiar daca o sa ma judece si o sa ma condamne altii, sunt datoare pentru fata mea sa fac orice si sa incerc orice”, spune Teodora.

Citeşte şi: Doi copii au murit într-un incendiu în Buzău. Cei doi copii au ars de vii în propria locuință

Cei care vor să ajute această familie pot face donaţii în contul RO06BTRL02601201I13545XX, deschis la Banca Transilvania Drogeta-Turnu-Severin pe numele Teodora Nițu.