Incendiu puternic într-un bloc din Craiova: un bărbat a murit și peste 20 de oameni au fost evacuați

Un bărbat a murit duminică seara într-un incendiu produs într-un apartament dintr-un bloc din cartierul George Enescu din municipiul Craiova. Peste 20 de persoane au fost evacuate. DIn primele date, incendiul a pornit de la un scurtcircuit.

21 nov. 2022, 08:50
Incendiu puternic într-un bloc din Craiova: un bărbat a murit și peste 20 de oameni au fost evacuați

Un incendiu a izbucnit în duminică seară într-un apartament al blocului 16, din cartierul George Enescu din municipiul Craiova. La incendiu a intervenit Secția de Pompieri Craiova, cu o autospecială de lucru cu apa și spumă și echipaj de prim-ajutor.

Citeşte şi: Accident feroviar grav lângă Timișoara! Doi oameni fost răniți după ce un tren a spulberat o mașină

În interiorul apartamentului în care s-a produs incendiul, pompierii au găsit un bărbat în stop cardio-respirator și au început imediat manevre de resuscitare.

Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul.

Din cauza focului, circa 20 de locatari s-au autoevacuat și echipaje mixte de pompieri și politiști au bătut din ușa în ușă pentru a verfica dacă mai există persoane care mai au nevoie de ajutor.

Citeşte şi: Accident mortal în Capitală. Un șofer de taxi și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite după ce s-au ciocnit cu un autobuz. VIDEO cu momentul impactului

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit electric la o priză improvizată, spun reprezentanții ISU Dolj citaţi de craiovaforum.ro.