Drama unei mame. Motivul HALUCINANT pentru care fiecare COPIL născut de ea a fost UCIS cu sânge rece FOTO

Buko Balduga, o femeie de 45 de ani dintr-un sat din sud-estul Etiopiei nu are nici un copil, cu toate că a născut de 15 ori. Astfel, cei șapte fii și opt fiice au fost omorâți încă de la naștere de bătrânii satului, după ce micuţii au fost consideraţi blestemați deoarece părinţii lor nu au îndeplinit tradiţiile.

17 iul. 2014, 15:46

Coform Daily Mail, bătrânii tribului decid dacă un bebeluş este sau nu „mingi” (blestemat) atunci când se naşte. Şocant este faptul că femeia nu este singura căreia i s-a întâmplat acest lucru. Ei omoară copii considerați a le purta ghinion, astfel încât tribul să fie ferit de rele.

Citeşte şi Povestea INSULEI în care TOTUL este PERMIS: Bărbaţii îşi pot SCHIMBA soţiile între ei oricând doresc FOTO

Cu toate că guvernul etiopian încearcă să facă tribul să renunţe la aceste practici, copii considerați „blestemați” sunt uciși în fiecare zi, fie că sunt lăsați singuri pentru a fi mâncați de hiene, aruncați la crocodili sau lăsați să moară de foame într-o colibă ferecată.

Am pierdut 5+5+5 copii. 15 în total. Am născut șapte băieți și opt fete. Tradițiile noastre tribale sunt foarte stricte. Eu nu le-am respectat, așa că ei mi-au omorât micuții„, a povestit femeia în lume.

Problemele femeii au început înainte de a se căsători, în momentul în care soțul ei nu a putut să sară peste bivoli, o tradiţie pe care fiecare bărbat trebuie să o îndeplinească înainte de a întemeia o familie. Chiar şi aşa, cei doi s-au căsătorit, însă conducerea tribului a declarat că orice copil care se va naște în urma legăturii dintrei cei doi va fi omorât.

Citeşte şi Ţiganii deşertului: Obiceiurile bizare ale tribului nomad Rashaida GALERIE FOTO

Dacă primii dinți apar sus și nu jos, copii devin mingi. Indiferent de vârstă acestora, sunt ucişi„, a explicat femeia.

În acelaşi timp, există şi alte moduri prin care copii ajung să fie consideraţi „mingi”: orice bebeluş cu dizabilităţi, gemenii sau chiar cei ai căror dinţi cresc altfel. Printre metodele de omor preferate se numără înfometarea, fiind lăsaţi fără mâncare și apă sau chiar aruncaţi în mijlocul unui râu plin de crocodili. Cel puţin, din 2012, tribul Karo a fost de acord să pună capăt acestei tradiții și să dea copiii spre adopție, în afara tribului, în loc să îi ucidă. Chiar şi aşa, aproximativ 300 de bebeluşi mor în fiecare an.