Povestea INSULEI în care TOTUL este PERMIS: Bărbaţii îşi pot SCHIMBA soţiile între ei oricând doresc FOTO

Unul dintre cele mai libere locuri de pe pământ în materie de sex este insula Trobriand. Aceasta face parte din Papua Noua Guinee. Inedit este faptul că locuitorii de aici au o atitudine foarte relaxată în privinţa sexului, încurajând relaţiile în afara căsătoriei. Mai mult, ei îşi dispută neinţelegerile la un joc de cricket. Inedit este faptul că relaţiile intime au loc doar între localnici, neavând aceeaşi părere despre albi pe care îi consideră urâţi.

15 mai 2014, 07:21

Fiind separaţi timp de mii de ani de restul lumii, oamenii din Insulele Trobriand au o serie de credinţe incredibile şi greu de înteles de restul lumii. Insula a fost descoperită în anul 1793 şi a fost numită după un locotenent francez. Astfel, ei consideră că bebeluşii sunt un lucru magic, fără nicio legătură cu sexul sau cu sarcina. Mai mult, printre obiceiurile tribului se mai numără şi folosirea frunzelor uscate de babanier sau a pietrelor pe post de bancnote pentru diferite tranzacţii, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Ţiganii deşertului: Obiceiurile bizare ale tribului nomad Rashaida GALERIE FOTO

Cu toate acesteam, cel mai incredibil lucru este concepţia foarte permisivă a localnicilor despre despre relaţiile sexuale atât înainte cât şi după căsătorie. Astfel, adolescentele învaţă de foarte devreme despre contracepţie, iar virginitatea nu are absolut nicio valoare.

Dacă o fată rămâne însărcinată, părinţii ei păstrează copilul deoarece tradiţia spune că bărbaţii doar pregătesc femeia pentru sarcină. Adevăratul tată este Baloma sau un spirit„, a declarat fotograful Eric Lafforgue, care a locuit o lungă perioadă de timp alături de aceşti oameni.

Citeşte şi TĂRÂMUL MISTERIOS. Acces INTERZIS pe o insulă din Oceanul Indian. Cei care au ajuns acolo NU S-AU MAI ÎNTORS

Cu toate că localnicii au început să meargă la şcoală şi civilizaţia a ajuns să pătrundă şi aici, atitudinea faţă de sex rămâne neschimbată. Chiar şi aşa, comportamentul libertin are şi numeroase repercursiuni, populaţia insulei fiind vulnerabilă la diferite boli grave cu transmitere sexuală, printre care şi SIDA, aceştia numid-o „boala fără tratament”.