Drama unui bărbat rămas invalid în urma unui accident. Cum este batjocorit de autorităţi

Un bărbat din Arad trăieşte o adevărată dramă. Din cauza unui accident acesta a rămas invalid. Mai mult, nu primeşte nici măcar pensie de handicap pe motiv că nu e suficient de invalid. A trimis scrisori către preşedintele Iohannis şi Guvern, dar nu a primit niciun răspuns. În tot acest timp, şoferul care l-a rănit grav, ba i-a ucis şi mama în acelaşi accident, este liber.

RomaniaTV.net
29 nov. 2016, 12:58
Drama unui bărbat rămas invalid în urma unui accident. Cum este batjocorit de autorităţi

În momentul accidentului, bărbatul ieşise cu mama sa la poartă. Au traversat strada, când un şofer care circula cu viteză i-a lovit în plin şi i-a proiectat la zeci de metri distanţă. Femeia a murit pe loc, iar fiul ei a fost imobilizat la pat câteva luni. Apoi, a rămas în scaun cu rotile. Şoferul vinovat s-a ales doar cu permisul suspendat pe o perioada de 3 luni.

Înainte de a fi lovit de maşină, bărbatul avea gradul 2 de handicap după ce suferise un accident mai vechi, şi era considerat inapt de muncă. În luna octombrie a acestui an, autorităţile l-au anunţat că nu se mai încadreaza în gradul de handicap. Bărbatul nu mai primeste acum nici pensie, locuieşte singur, şi abia reuşeşte să supravieţuiască.

Bărbatul invalid a făcut apel şi către preşedintele Klaus Ioannis şi către Guvern, însă nu a primit niciun răspuns până acum.

Citeşte şi Bărbat lovit mortal pe autostradă. Şoferul a declarat că nu l-a văzut la timp din cauza întunericului