DRAMA unui mare actor. Are datorii la întreţinere de 5.000 de euro

Bătrân și bolnav, Mihai Perşa nu are bani pentru medicamentele de care are mare nevoie. Mai mult, nu este singura problemă a actorului în vârstă de 70 de ani. Acesta a strâns datorii imense la întreținere, pe care îi este imposibil să le plătească, informează România TV. Mai tinerii colegi au lansat o campanie pe Internet  pentru a-l ajuta.

12 aug. 2016, 16:37
DRAMA unui mare actor. Are datorii la întreţinere de 5.000 de euro

Actorul în vârstă de 70 de ani, Mihai Perşa, trece prin momente cumplite. Deşi a interpretat multe roluri pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, acum acesta a fost dat uitării. Bătrân şi extrem de bolnav are nevoie de medicamente scumpe care să îi aline durerea. Însă, din pensia lui mică nu îşi permite să cumpere acele medicamente.

Pe lângă aceste probleme de sănătate, Mihai Perşa are şi datorii la întreţinere. El stă într-un apartament sărăcăcios din Bucureşti, iar pentru că pensia lui este prea mică, nu a reuşit să îşi plătească datoriile la întreţinere, astfel că el a acumulat suma de 5.000 de euro.

Colegii mai tineri de breaslă au lansat şi campanie care să îl ajute pe actor. Aceşti tineri strâng bani pentru a-i da actorului, pentru a-i cumpăra medicamente şi dacă se poate pentru a plăti şi datoria la întreţinere. Pe Internet au făcut grupuri şi strâng bani pentru actor, iar toţi cei care vor să doneze pot să o facă. Toate conturile actorului sunt pe Internet.

Citeşte şi Actorul Sandu Gruia, mesaj sfâşietor pe Facebook