Drama unui medic de la Spitalul Judeţean Suceava. Şi-a pierdut soţul şi socrul după infectarea cu COVID-19

Dublă tragedie în familia directorului de îngrijiri medicale al Spitalului Județean Suceava, Doina Chirap, în familia căreia coronavirusul a provocat două decese. Și-au pierdut viața soțul acesteia și socrul ei, Iulian și respectiv Toader Chirap, potrivit monitorulsv.ro.

RomaniaTV.net
31 mart. 2020, 08:49
Drama unui medic de la Spitalul Judeţean Suceava. Şi-a pierdut soţul şi socrul după infectarea cu COVID-19

Ministrul de interne, Marcel Vela a anunţat că municipiul Suceava și opt comune limitrofe intră în carantină totală, potrivit unei ordonanțe militare (nr. 6) adoptate luni seară. Este vorba despre Municipiul Suceava și comunele Adâncata, Salcea, Ipotești, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei.

„Sunt 2109 cazuri confirmate în țară până luni seara. Vreau sa evidentiez situatia Suceava. Dintre 2019 cazuri confirmate, 593 sunt la Suceava”, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat. 

Parchetul Tribunalului Suceava a preluat ancheta de la Spitalul Judeţean Suceava, care a devenit un focar de COVID-19. În dosarul declinat de la Pachetul de pe lângă Judecătoria Suceava la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava se fac cercetări in rem.