Drama URIAŞĂ a marii artiste Sofia Vicoveanca. Mărturisiri CUTREMURĂTOARE

Sofia Vicoveanca a făcut mărturisiri cutremurătoare cele mai grele momente din viața ei. Cântăreața de muzică populară a mărturisit că atunci când era copil a plecat cu mama ei în coloana de refugiați.

18 nov. 2018, 17:34
Drama URIAŞĂ a marii artiste Sofia Vicoveanca. Mărturisiri CUTREMURĂTOARE

Sofia Vicoveanca a a fost nevoită să se mute în Suceava, în Vicovu de Sus, de unde a luat şi numele de scenă. Artista a plecat cu mama ei în coloana de refugiați câmd nu împlinise nici măcar doi ani!

„Când m-am născut, tata era concentrat în armata română, iar mama, Veronica, se ocupa singură de gospodărie. O dată cu înaintarea frontului spre Bucovina, am plecat cu mama în coloana de refugiați. Nu împlinisem doi ani”, a povestit Sofia Vicoveanca pentru Libertatea.

Fuego, mesaj pe Facebook despre Sofia Vicoveanca, „stânca Bucuvinei”

Artista a mărturisit că locul în care ea a copilărit era foarte modest: „Mama a îngropat bunurile cele mai de preț, m-a luat în brațe și a plecat pentru totdeauna de acasă! În lipsă de spațiu, am încropit în cămara casei o cămăruță, cu un pat și o sobă. Eram atât de săraci, încât n-am nici măcar o fotografie cu mine și cu mama din acea perioadă. În plus, tata a căzut prizonier la ruși și n-am mai aflat nici o veste despre el mulți ani. Prin sat, oamenii îi spuneau mamei refugiata sau văduva. Toată lumea credea că tatăl meu murise în Rusia”, a mai spus Sofia Vicoveanca.