Drama URIAŞĂ a marii artiste Sofia Vicoveanca. Mărturisiri CUTREMURĂTOARE

Publicat: Duminică, 18 Noiembrie 2018 19:34 // Actualizat: Duminică, 18 Noiembrie 2018 19:34 // Sursa: romaniatv.net

Sofia Vicoveanca a făcut mărturisiri cutremurătoare cele mai grele momente din viața ei. Cântăreața de muzică populară a mărturisit că atunci când era copil a plecat cu mama ei în coloana de refugiați.

Sofia Vicoveanca a a fost nevoită să se mute în Suceava, în Vicovu de Sus, de unde a luat şi numele de scenă. Artista a plecat cu mama ei în coloana de refugiați câmd nu împlinise nici măcar doi ani!

"Când m-am născut, tata era concentrat în armata română, iar mama, Veronica, se ocupa singură de gospodărie. O dată cu înaintarea frontului spre Bucovina, am plecat cu mama în coloana de refugiați. Nu împlinisem doi ani", a povestit Sofia Vicoveanca pentru Libertatea.

Fuego, mesaj pe Facebook despre Sofia Vicoveanca, "stânca Bucuvinei"

Artista a mărturisit că locul în care ea a copilărit era foarte modest: "Mama a îngropat bunurile cele mai de preț, m-a luat în brațe și a plecat pentru totdeauna de acasă! În lipsă de spațiu, am încropit în cămara casei o cămăruță, cu un pat și o sobă. Eram atât de săraci, încât n-am nici măcar o fotografie cu mine și cu mama din acea perioadă. În plus, tata a căzut prizonier la ruși și n-am mai aflat nici o veste despre el mulți ani. Prin sat, oamenii îi spuneau mamei refugiata sau văduva. Toată lumea credea că tatăl meu murise în Rusia", a mai spus Sofia Vicoveanca.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
refigiati Sofia Vicoveanca Vicovul de Sus
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7619
RON
22 Feb
noapte -7 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H