Drama URIAŞĂ a unei îndrăgite prezentatoare de la noi. Apare zilnic la TV, dar a fost diagnosticată cu CANCER

Bianca Sârbu, moderatoarea de la Antena Stars a emisiunii "Te iubesc de nu te vezi", a trecut prin momente cumplite în viața ei.

28 mart. 2019, 07:50
Drama URIAŞĂ a unei îndrăgite prezentatoare de la noi. Apare zilnic la TV, dar a fost diagnosticată cu CANCER

Bianca Sârbu a luptat cu viața mai mult timp, după ce medicii au diagnosticat-o cu o boală cruntă: cancer de piele. Și nu, nu o dată, ci de trei ori. Vedeta a povestit totul despre drama pe care a trăit-o, dar și despre modul în care s-a vindecat și a reușit să rămână mereu puternică.

Bianca Sârbu, diagnosticată de trei ori cu cancer. Soţul ei a murit pe scenă, chiar sub ochii ei

Bianca Sârbu a mers pe mâna unor medici care au tratat-o superficial. Dacă prima dată a crezut că dacă „face nişte raze” se poate vindeca, dacă a doua oară când i-au spus că are cancer a zis că „nu se moare din cauza unui cancer de piele şi nu e grabă”, a treia oară şi-a dat seama că nu e de joacă.

Când ai fost diagnosticată de trei ori cu cancer, când ţi-a murit soţul pe scenă, când ai rămas singură cu doi copii, e mai greu să îţi dai seama ce înseamnă „fericirea” pentru tine. Dar Bianca Sârbu ştie acum ce o face să zâmbească. Are alături un bărbat care o iubește nespus de mult și doi copii superbi. În plus, este extrem de apreciată.