Drama URIAŞĂ a unui fotbalist. Fata lui, UCISĂ de SOŢ

Gherasim Chioreanu, fostul fotbalist al lui FCM Braşov, trecut acum de 60 de ani, trăieşte o dramă uriaşă. Fiica sa cea mare, în vârstă de 36 de ani, a fost ucisă prin strangulare de soțul ei, Dorin Giurgiu.

17 dec. 2015, 14:36
Drama URIAŞĂ a unui fotbalist. Fata lui, UCISĂ de SOŢ

Cei doi aveau doi băieți, Horea (13 ani) și Ianis (1 an și 4 luni). Crima s-a petrecut într-un apartament, pe strada Berzei din Brașov.

„În ziua când a venit nenorocirea peste noi, soția mea a stat până pe la ora 16 acasă la Laura, să aibă grijă de Ianis, ca orice bunică, până când fiica mea s-a întors de la serviciu. În casă era și acest individ. Acum, nici nu știu cum să-l numesc. Chiar îmi spunea nevasta – gândire de mamă: «Mai bine mă omora pe mine, că eram acolo, decât să-i ia viața Laurei». Durerea n-o pot exprima în cuvinte”, povestește fostul jucător al echipelor Tractorul, FCM Brașov și ICIM, pentru newsbv.ro.

„După ce Laura a venit de la muncă, soția a plecat și i-a lăsat acolo, împreună. Horea venise la noi acasă, pe Saturn, de la meditații. Pe la șapte și ceva, taică-su a apărut cu mașina în fața blocului, l-a chemat pe Horea, a coborât și soția, și l-a lăsat acolo pe Ianis. A dispărut brusc, fără vreo explicație, și dus a fost. Ceva nu era în regulă! Atunci, nevastă-mea a presimțit ceva, a luat legătura cu fiica cea mică, Ioana, au mers pe Berzei și au găsit-o pe Laura fără suflare. M-au sunat, l-am luat pe Horea și m-am dus și eu acolo. Nimănui nu-i doresc să-și vadă copilul mort!”, a mai spus Gherasim Chioreanu.

„După crimă, netrebnicul fugise cu mașina, una închiriată tot de Laura, să-și facă ăla treaba, și își lăsase acasă telefonul. Unde a stat, nimeni nu știe, cel puțin deocamdată. Era sâmbătă, pe la ora două, când ne-a căutat la telefon sora soției și ne-a spus c-a fost sunată de starețul de la Șura Mare, că nemernicul apăruse la mănăstire. Bineînțeles, am transmis informația mai departe și cam într-o oră păcătosul a fost prins. Știu că a ajuns la Brașov. Așteptăm rezultatul oficial al anchetei”, încheie povestea Gherasim Chioreanu.