Dramatic: A murit de CANCER la o zi după aboslvirea liceului

Un caz dramatic in Michigan, Statele Unite! O eleva in varsta de 17 ani a murit la o zi dupa ceremonia de absolvire.

21 mai 2014, 12:48
Dramatic: A murit de CANCER la o zi după aboslvirea liceului

Yeatise Gaines, o adolescenta in varsta de 17 ani, bolnava de cancer in stadiul terminal a vrut sa traiasca momentul cand isi va primi diploma de absolvent de liceu. Profesorii au fost de acord ca ea sa sustina examenele mai devreme. Pentru ea a fost organizata o ceremonie speciala la care au participat profesori, colegi, dar si rude.

In cadrul festivitatii, Yeatise Gaines a imbracat roba de absolvent, iar directorul scolii i-a inmanat diploma de bacalaureat. Emotionata, eleva a marturisit printre lacrimi ca acesta a fost motivul care a tinut-o in viata, in ciuda bolii necrutatoare de care suferea.

Adolescenta a avut un destin crud. A fost diagnosticata cu cancer inca de pe cand avea 18 luni. A urmat ani in sir tratamente cu chimioterapie. De-a lungul anilor, Yeatise Gaines suferise 10 interventii chirurgicale, a stat 4 ani in carje si avea dureri ingrozitoare de spate.

Mama ei a declarat ca in ciuda acestor orori, fata ei niciodata nu s-a plans de nimic. Mai mult, i-ar fi spus ca daca tot a trait atat cu un asemenea diagnostic nemilos, macar sa se isi termine liceul, sa plece cu sufletul impacat. „E fericita acum pentru ca e cu Domnul. Nu mai exista suferinta pentru fata mea”, a spus printre lacrimi mama lui Yeatise pentru Daily Mail, citat de kanald.ro.