CRIMĂ la Casa Regală a Marii Britanii. Prinţesa Anne este în stare de şoc după ce dresorul de câini personal a fost UCIS

Dresorul de câini personal al prinţesei Anne, Debbie Zurick, a murit după ce a fost împuşcată în curtea casei sale. Prinţesa Anne şi autorităţile satului Somerset din Winsford, au început început o anchetă privind crima produsă. 

RomaniaTV.net
25 feb. 2020, 08:59

Debbie Zurick, învârstă de 56 de ani a murit în urma unei împuşcături pe propietatea ei dinj satul Somerset din Winsford. Se ştie despre aceasta că dresa câinele prinţesei Anne, Sparkle, împreună cu soţul ei. 

Femeia era vecină cu tatăl premierului Boris Johnson, şi locuia la fermă împreună cu soţul ei, care a fost şi el rănit grav în timpul împuşcăturilor, fiind dus la spital. Cei doi făceau parte din Societatea Working Clumber Spaniel, unde prințesa Anne este președinte. 

Citeşte şi: Premierul britanic, Boris Johnson, studiază problema construirii unui pod între Irlanda de Nord şi Scoţia

Zurick a fost resuscitată la faţa locului de către autorităţi, însă a murit pe loc din cauza leziunilor. 

Poliția a declarat că accidentul a fost raport de un membru responsabil de bunăstarea femeii şi a proprietăţii, sâmbătă în jurul orei 14.30. Poliția a găsit-o pe femeia rănită, iar în ciuda resuscitărilor, aceasta a murit. 

Autorităţile au arestat un posibil suspect, un bărbat rănit în vârstă de 67 de ani. El a fost transportat cu avionul la un spital din Devon pentru tratament de urgență, unde a rămas astăzi într-o stare critică, dar stabil, a spus poliția.

De atunci a fost efectuată o examinare post mortem asupra femeii, iar cauza decesului acesteia a fost confirmată ca fiind răni de pușcă, potrivit poliției.