Drifturi în benzinărie, încheiate cu un accident spectaculos. Imagini surprinse de camerele de supraveghere VIDEO

Publicat: Marţi, 30 Octombrie 2018 09:31 // Actualizat: Marţi, 30 Octombrie 2018 09:31 // Sursa: romaniatv.net

Distracţia unor tineri din Dolj s-a terminat prost. Au vrut să facă drifturi într-o benzinărie, dar şi-au făcut maşinile praf. Unul dintre soferii teribilisti s-a urcat cu masina pe un alt autoturism, parcat in apropiere.

Pe imagini se vad două maşini parcate pe contrasens în benzinărie, una în faţa celeilalte. La un moment dat, o a treia maşină întră în peisaj, iar şoferul acesteia trece cu viteză la milimetru pe lângă celelalte două autoturisme parcate. Face manevrele de evitare a obstacolelor şi îşi continuă cursa în viteză. O doua oară ratează însă virajul şi intră direct într-una din maşinile parcate.

Speriaţi şi nervoşi de cele întâmplate prietenii săi de pe margine se adună rapid, îl scot pe şoferul vitezoman din maşină şi îi aplică câteva palme să se înveţe minte.

Mai mult, şoferul vitezoman nu era proprietarul maşinii pe care a făcut-o praf. Autoturismul aparţinea unuia dintre prietenii săi care stăteau pe margine şi priveau spectacolul cu maşini.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
accident Craiova drifturi benzinarie soferi teribilisti craiova
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
30 oct 14:01
Răspunde | Votează email 0 email
Maria Magda
Fiecare-si vede doar contul,slava.Am fost la Jobcenter sa depun cerere pentru ajutor social si mi-a zis ca nu putem pur si simplu sa-ti dam casa.Radea lumea in hohote isi bat joc se simtbine si-siumplu conturile.Cand a auzit ca pot sa iau ajutor social si nu ma lasa cersetoare s-a schimbat la fata numai cat a auzit cuvantul EURO:ZICEA VECINA PE HOL CA O IA BOGDAN LA EL CA A FOST AGRESATA DE UN MOS:
30 oct 13:57
Răspunde | Votează email 0 email
Maria Magda
Asa si fratele meu e mereu zambitor.Sunt romani in Germania,fiecare-si vededoar deinteresul lui fara sa tina cont de nimic si de acumaca si pana acuma indiferent ce-ar fi isi cunosc doar conturile.
1
EUR
4.7216
RON
24 Aug
noapte 21 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H