Droguri găsite la perchezițiile de la Opera din Iaşi. Fiica lui Cristi Minculescu, prinsă cu canabis

Procurorii DIICOT au făcut o descoperire neașteptată în timpul descinderilor din ancheta de la Opera Națională Română din Iași. Asistentul de regie Mădălina Minculescu, fiica vitregă a lui Cristi Minculescu, ar fi deţinut droguri, mai exact canabis.

08 mart. 2021, 14:26
Droguri găsite la perchezițiile de la Opera din Iaşi. Fiica lui Cristi Minculescu, prinsă cu canabis

Droguri găsite la perchezițiile de la Opera din Iaşi. Pe 1 martie 2021, procurorii DIICOT au descis într-o anchetă de proporții la Opera Națională Română din Iași. Totul vizează destructurarea unui grup infracțional organizat, în fruntea căruia s-ar afla Beatrice Rancea, specializat în săvârșirea infracțiunilor de delapidare și fals. În timpul descinderilor, procurorii au făcut o descoperire neașteptată! Surse citate de BZI arată că la fiica vitregă a lui Cristi Minculescu (asistentul de regie Mădălina Minculescu de la Opera ieșeană) ar fi fost găsite droguri, mai exact canabis!

Droguri găsite la perchezițiile de la Opera din Iaşi

Pe data de 1 martie 2021, procurorii au descins peste Beatrice Rancea, aceasta în calitate de manager al ONRI, fiind vizată într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu estimat la 5 milioane de lei. De asemenea, au fost făcute percheziții inclusiv la celebrul designer Doina Levintza, cea care a creat costume pentru artiști. Beatrice Rancea, alături de alte 10 persoane au fost vizate de ancheta procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT). Toate au primit control judiciar. Alături de Beatrice Rancea, în dosar mai apar Aligheri Iațâc, Șef Partidă, secretara ONRI, Iulia Solomon, Maria Eșanu, asistent scenografie, Daniela Ștefan Naforiță, contabil-șef al OpereiBeatrice Rancea a fost demisă din funcția de director al Operei Naţionale Iaşi

De peste 10 ani, Beatrice Rancea este acuzată de abuzuri și ilegalități grave.