Droguri găsite pe o plajă din Constanța. Polițiștii au deschis o anchetă

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au deschis o anchetă, după ce pe o plajă din Constanţa a fost găsit un pachet cu o substanţă albă, despre care se crede că ar fi droguri.

21 nov. 2023, 15:43
Droguri găsite pe o plajă din Constanța. Polițiștii au deschis o anchetă

Anchetă a Poliţiei şi procurorilor DIICOT, după ce pe o plajă din Constanţa a fost găsit un pachet cu o substanţă albă, susceptibilă a fi droguri.

”La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11.55, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanţa, a fost găsit un pachet cu o substanţă albă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, sigilat într-o folie de plastic transparentă”, a transmis, marţi, Poliţia Română.

Citește și: Anchetă a Poliţiei şi procurorilor DIICOT, după ce pe o plajă din Constanţa a fost găsit un pachet cu o substanţă albă, susceptibilă a fi drog

Sursa citată a precizat că pachetul a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, fiind preluat de DIICOT şi de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.

”În acest caz, cercetările sunt continuate, pentru stabilirea naturii şi provenienţei substanţei respective, precum şi pentru dispunerea măsurilor legale”, a mai transmis sursa citată.

Citește și: Româncă depistată cu 159 de grame de cocaină în geantă, pe Aeroportul Henri Coandă. Femeia a trecut granița cu drogurile în stomac

În aprilie 2019, o amplă operaţiune de căutare s-a derulat pe întreg litoralul românesc, după ce anchetatorii din Bulgaria au anunţat că au găsit 150 de pachete cu substanţă albă, care s-a dovedit a fi cocaină cu concentraţie de peste 90%.

Sute de anchetatori au verificat atunci întreg litoralul, iar oamenii au fost sfătuiţi să nu deschidă eventualele pachete.