Droguri trimise din Spania în România, ascunse în colete. Liderul grupării a fost reţinut

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost reţinut de poliţiştii şi procurorii DIICOT. Acesta este liderul unei grupări care se ocupa cu transportul de droguri de risc din Spania, în România. Drogurile erau ascunse în colete expediate din Malaga.

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 10:38
Droguri trimise din Spania în România, ascunse în colete. Liderul grupării a fost reţinut

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Poliţiei Române, poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – S.C.C.O. Ilfov, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au realizat un flagrant, joi, la Timişoara, iar ulterior, au făcut două percheziţii domiciliare în localitatea Foeni, judeţul Timiş, la membrii unei grupări infracţionale de trafic de droguri.

„Activităţile au fost desfăşurate într-un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la comiterea, de către o grupare infracţională, de infracţiuni de trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc. În fapt, membrii reţelei, coordonată de un bărbat de 39 de ani, ar fi introdus în ţară droguri de risc (cannabis vegetal), ascunse în colete expediate din localitatea Malaga – Spania, cu destinaţia Timişoara. Astfel, pe parcursul investigaţiilor, au fost descoperite 4,17 kg. de cannabis vegetal. În urma acţiunii de prindere în flagrant delict, au fost depistate 4 persoane”, se arată în comunicat.

Liderul grupării, un bărbat de 39 de ani, a fost dus la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, fiind reţinut pentru 24 de ore.

Citeşte şi O fată de 13 ani a fost decapitată de propriul tată pentru că a îndrăznit să iubească! Motivul pentru care tatăl va scapa de pedeapsă