Droguri vândute lângă scenă la Electric Castle. Un traficant a fost reţinut

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a fost prins că vindea substanţe psihoactive lângă scenă, la un festival desfăşurat în judeţul Cluj, a transmis DIICOT.

18 iul. 2022, 17:40
Droguri vândute lângă scenă la Electric Castle. Un traficant a fost reţinut

Droguri vândute lângă scenă la Electric Castle. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au anunţat că au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat, pe care îl cercetează pentru „săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive în formă continuată”.

„În cauză s-a reținut faptul că, la data de 17.07.2022, inculpatul a fost surprins de către polițiști din cadrul B.C.C.O. Cluj-Napoca și B.C.C.O. Alba Iulia, în zona scenei amenajată în cadrul unui festival de muzică ce se desfășura în județul Cluj, după ce acesta a vândut unui consumator un plic conținând 0,7211 grame substanță susceptibilă de a produce efecte psihoactive, respectiv 3MMC (3-Methylmetchatinone).

În urma controlului corporal efectuat asupra inculpatului au fost descoperite și ridicate 7 plicuri conținând substanță susceptibilă de a produce efecte psihoactive (5,3 grame) și, cu ocazia percheziției autoturismului utilizat de acesta, alte 62 de plicuri conținând substanță susceptibilă de a produce efecte psihoactive (44 grame), un telefon mobil și suma de 4.150 de lei”, a anunţat DIICOT.

Procurorii DIICOT au anunţat că au făcut şi trei percheziții domiciliare la mai multe imobile ale inculpatului, în comuna Bonțida și în municipiul Cluj-Napoca, în urma cărora au fost fiind descoperite și ridicate diferite cantități de substanțe interzise la deținere, un telefon mobil și suma de 4.000 de lei.