Drogurile i-au luat minţile. Fostul poliţist care şi-a omorât mama a scuipat jurnaliştii VIDEO

Fostul poliţist din Constanţa, care şi-a omorât mama cu 40 de lovituri de cuţit, a scuipat jurnaliştii când a coborât din duba poliţiei. Analizele relevă că bărbatul, ieşit în din închisoare în urmă cu o lună, era consumator de etnobotanice.

RomaniaTV.net
01 apr. 2012, 15:24
Drogurile i-au luat minţile. Fostul poliţist care şi-a omorât mama a scuipat jurnaliştii VIDEO

Fostul poliţist Marius Ionuţ Magda a fost dus în faţa magistraţilor, cu propunerea de arestare pentru 29 de zile, iar când a coborât din duba poliţiei s-a răzbunat pe jurnalişti, scuipând în direcţia acestora.

El a primit acest mandat de reţinere şi a recunoscut în faţa oamenilor legii că era drogat în momentul în care şi-a omorât mama. După aceea, el a încercat să se sinucidă, dar rănile pe care şi le-a provocat în tentativa de sinucidere au fost superficiale şi nu i-au pus viaţa în pericol.

Bărbatul ispăşise o pedeapsă cu închisoare de doi ani cu executare pentru tentativă de viol şi ieşise din închisoare de mai puţin de o lună. El fusese condamnat după ce a încercat să violeze, în parcul Tăbăcărie din Constanţa, o elevă de 17 ani.

Marius Ionuţ Magda a înfăptuit crima sâmbătă seara, iar în urma necropsiei s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă, fostul poliţist înjunghiindu-şi mama de 40 de ori cu un cuţit, cele mai multe în zona gâtului.