Drogurile i-au luat minţile. O vedetă a încercat să facă sex cu un copac

Actriţa Jenny McCarthy a lansat recent o carte autobiografică în care recunoaşte că a vrut să facă sex cu un copac şi scrie că l-a auzit pe Dumnezeu spunându-i că o va trimite în iad.

RomaniaTV.net
09 nov. 2012, 20:33
Drogurile i-au luat minţile. O vedetă a încercat să facă sex cu un copac

Vedeta Playboy Jenny McCarthy, care la 40 de ani se mândreşte cu şapte apriţii nud în cunoscuta revistă pentru bărbaţi, dezvăluie în cartea sa autobiografică, „Obiceiuri proaste: confesiunile unei catolice recuperate”, amănunte picante din viaţa sa de până acum.

Fosta soţie a lui Jim Carrey povesteşte că din cauza consumului excesiv de droguri ea a încercat o dată să întreţină relaţii sexuale cu un copac. Instabilă pe picioare, ea s-a sprijinit de trunchiul acestuia, descriind astfel scena ce a urmat: „M-am trezit că îmbrăţişez copacul şi i-am simţit atât de puternic textura, încât am început să-mi frec capul şi sânii de coaja acestuia. Era totuşi un copac!„.

Aceasta nu este însă singura problemă pe care i-au creat-o drogurile. După o petrecere, prietenii săi s-au speriat că au luat prea multe pasile de ecstasy şi au vrut să meargă după ajutor, însă ea le-a spus, într-un moment de luciditate: „Mai bine nu, pentru că suntem goi. Mai bine încercăm să ajungem înapoi pe plajă, ca să ne luăm hainele„.

Tot din cauza drogurilor, Jenny McCarthy scrie că a ajuns să vorbească cu Dumnezeu. „Am auzit o voce care-mi spunea că voi ajunge în iad. Trebuie să fi fost o ameninţare, un act prin care Dumnezeu să mă pedepsească„.

În ultimii ani, Jenny McCarthy a devenit cunoscută mai mult pentru militantismul ei pentru vaccinurile împotriva autismului, după ce fiul său, Evan, a fost diagnosticat cu o astfel de boală în 2005.