Drum blestemat în Suceava. Două accidente şi 12 răniţi, la distanţă de câteva ore

Nouă persoane, opt adulţi şi un copil, au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, miercuri seară, după ce un microbuz de transport persoane a intrat pe contrasens şi s-a izbit într-un tir. Accidentul s-a petrecut pe DN 2–E 85, în accident mai fiind implicată şi o a treia maşină. Tot pe acelaşi tronson de drum, cu câteva ore mai devreme a mai avut loc un accident în care au fost răniţi trei copii.

11 dec. 2013, 09:09
Drum blestemat în Suceava. Două accidente şi 12 răniţi, la distanţă de câteva ore

În cazul primului accident, chiar în dreptul indicatorului de la ieşirea din comuna Dărmăneşti, şoferul microbuzului a intrat pe sens opus, de unde venea tirul, astfel încât impactul nu a mai putut fi evitat, scrie monitorulsv.ro. Microbuzul s-a izbit violent în tir, după care a fost lovit şi din spate, de un autoturism.

Opt pasageri din microbuz, printre care şi un copil de 5 ani, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean. Ulterior, şi un pasager din autoturism, care avea leziuni la cap, a fost transportat la spital.

Miercuri dimineaţă, pe acelaşi drum o şoferiţă a pierdut controlul volanului, după ce se angajase greşit într-o depăşire, astfel încât maşina s-a răsturnat, iar cei 3 copii ai femii au fost proiectaţi prin geamuri pe carosabil.

Doi dintre copii au suferit leziuni grave, situaţia unuia fiind destul de delicată, iar evoluţia incertă.