Drumeţie la munte cu un copil mic? Da, se poate!

Inainte de a fi parinti, ne puteam face bagajul, cum s-ar spune, pe ultima suta de metri. In doi timpi si trei miscari. Lista era deja intiparita in minte. Totul era simplu, vesel si dura (foarte!) putin.

RomaniaTV.net
16 iul. 2018, 07:16
Drumeţie la munte cu un copil mic? Da, se poate!

A aparut copilul in viata noastra. Si s-au schimbat niste lucruri. Dar aceste lucruri nu inseamna ca nu mai putem merge in acele drumetii care ne plac atat de mult!

Dar ce zici de o drumetie la munte cu un copil mic? Da, se poate!

Iata o lista cu obiecte de care s-ar putea sa ai nevoie, daca iti planifici o drumetie cu un copil mic:

Palarioara. O palarioara cu boruri mai mari este cea mai inteleapta alegere pentru un copil, deoarece ii ofera o protectie mai buna, spre deosebire de o sapca.

Crema de protectie solara. Recomandarea dermatologului este cea cu SPF 50+

Crema impotriva insectelor. Exista diverse spray-uri, prietenoase cu cei mici, dar neprietenoase cu tantarii si capusele.

Ochelari de soare. Da, la munte ochelarii nu priviti ca un accesoriu la moda, ci un element esential pentru protejarea ochilor de razele nocive ale soarelui.

Haine mai groase. (un hanorac, o caciulita care sa-i acopere urechile, pantaloni de training etc). E vara, este foarte cald si bine. Dar in momentul in care te pornesti intr-o drumetie pe munte, acolo sus niciodata nu stii cum te „prinde” vremea. Iar atunci cand ai cu tine si un copil, nu trebuie sa risti.

Schimburi. Cam doua schimburi ar fi bine sa le ai. Hainutele copilasului sunt mici, nu ocupa mult spatiu.

Geanta de schimbat scutece (daca este cazul). Scutece, crema, servetele umede, dar si uscate.

O paturica. Atunci cand faceti pauze, pentru a-l schimba, pentru a manca sau a se juca, o paturica este indispensabila in orice drumetie montana cu un copil mic.

Citeste continuarea pe superbebe.ro.