Drumul lui Marte în Leu se încrucișează cu Nodurile Destinului. Ce influențe sunt asupra KARMEI zodiilor!

Această aliniere rară nu este doar o polenizare încrucișată a diferitelor energii, ci și începutul unei noi călătorii.

30 mai 2023, 17:21
Drumul lui Marte în Leu se încrucișează cu Nodurile Destinului. Ce influențe sunt asupra KARMEI zodiilor!

Drumul lui Marte în semnul curajos al Leului din 20 mai 2023 încoace, va activa o mare încrucișare între Pluto retrograd și Jupiter în Taur. În joc intră și Nodurile Lunare Nord și Sud ale Destinului și Karmei. Acest aspect tensionat apare atunci când fiecare planetă este în opoziție cu cealaltă și face cuadratură cu celelalte două, rezultând o sinergie încăpățânată între planete. Această aliniere rară nu este doar o polenizare încrucișată a diferitelor energii, ci și începutul unei noi călătorii.

Iată cum va afecta Marte în Leu fiecare semn zodiacal
Berbec
Focul din inima ta este mai strălucitor decât soarele, răpitor și înroșit de pasiune. Sper că nu te deranjează să fii în centrul atenției în acest sezon de sărbători. Deoarece Marte este conducătorul tău planetar, este un dat că acest tranzit de foc va avea un impact semnificativ asupra vieții tale. Care este cea mai bună parte? Te-ai întors în elementul tău datorita calatoriei incheiate din Rac. Dacă ai fost până la genunchi în emoțiile tale sau te-ai ocupat de probleme de familie incomode, ești în sfârșit liber să mergi pe drumul tău. Acesta este un moment excelent pentru a-ți acorda prioritate fericirii, a-ți urmări pasiunile și a te reconecta cu copilul tău interior. Și, deși dragostea poate fi un câmp de luptă, nu ai fost niciodată mai dornic să apuci ceea ce îți aparține de drept și să-ți revendici tronul.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Oboseală socială, vacanţe exotice, plăceri refuzate. Multe întrebări cu răspuns complicat răvăşesc o zodie
Taur
Ești în drum spre castel. Întotdeauna ți-a plăcut confortul creat, dar în acest sezon ești gata pentru un upgrade. Nu este nimic în neregulă în a programa un timp binemeritat de singurătate, mai ales după ce ai de-a face cu volatilitatea emoțională a lui Marte în Rac în împrejurimile tale imediate. Începând cu 20 mai, iei lucrurile în propriile mâini și faci tot ce este necesar pentru a stabili limite personale. Evita cu orice preț excursiile ego-ului și jocurile de putere, deoarece acestea pot duce la dramatice familiale. În caz contrar, nu-ți fie teamă să iei inițiativa și să eliberezi aerul, deoarece ești susținut și încurajat să ai grijă de spațiul tău de locuit și de treburile personale. Nu s-a simțit niciodată atât de bine să-ți iei inima in maini.

Horoscop Alina Bădic: 3 zodii binecuvântate de astre în luna iunie. Ce zodii vor avea parte de ape tulburi
Gemeni

La inimă ești un meșter de cuvinte genial, dar Marte în Leu este aici pentru a te ajuta să-ți redescoperi vocea. Ai rezistența mentală și nădejdea intelectuală de care nu ai știut niciodată că ai nevoie în timpul acestui tranzit de foc, comic și expresiv cu schimburile tale imediate. De asemenea, se întâmplă să fie sezonul zilei de naștere, așa că ai soarele (conducătorul ceresc al lui Leu) în numele tau. Ai o personalitate de foc? Esti practic imbatabil când vine vorba de poezie si monologuri așa că arătați-le cine este șeful. Desigur, ești predispus să fii meschin atunci când ești provocat, așa că păstrează ghearele de pisică la minimum dacă nu merită asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.