Accident cu trotineta electrică în Bucureşti surprins de camerele de supraveghere VIDEO

Accidentele cu trotinetele electrice au devenit tot mai dese şi în România, după ce evenimente similare în alte ţări au provocat dezbateri aprinse şi

01 iul. 2021, 23:48
Accident cu trotineta electrică în Bucureşti surprins de camerele de supraveghere VIDEO

Un alt accident provocat de o trotinetă electrică a avut loc în Capitală. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un barbat pe trotinetă vine cu viteză, probabil nu găseşte frâna, iar pe trecerea de pietoni se opreşte doar la orizontală, după ce a lovit un bărbat şi o femeie care traversau regulamentar.

Conducătorul trotinetei a intrat în plin în unul dintre pietoni și l-a dărâmat, iar acesta a căzut pe asfalt sub privirile șocate ale altor trecători.

George Mihăiţă a provocat un accident în Capitală. Actorul avea o alcoolemie mare. VIDEO
Bărbatul care a produs accidentul s-a ridicat, s-a oferit să îi plătească cumpărăturile care s-au împrăștiat pe jos și și-a văzut de drum.

Un incident similar s-a petrecut în urmă cu puțin timp tot în București, în zona Tineretului. O tânără a fost lovită de o astfel de trotinetă, iar în urma rănilor suferite la cap a necesitat îngrijiri medicale și a fost dusă la spital.

Bărbatul care a accidentat-o este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Accident cu trotineta electrică în Bucureşti:

Posted by Sorin Reiter on Thursday, July 1, 2021

Accident teribil  şi în Iași, surprins de camerele de supraveghere. Un bărbat a murit după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni.

Tragedia a avut loc în comuna Lețcani. Bărbatul de 84 de ani era pe trecerea de pietoni, moment în care a fost izbit din plin de autoturism. Impactul a fost atât de puternic încât bătrânul a fost proiectat la câțiva zeci de metri distanță. Salvatorii au intervenit rapid, însă în ciuda eforturilor medicilor, inima victimei a cedat. Soferul, un bărbat de 33 de ani a fost dus la secția de poliție, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Accident grav în Bistriţa. Maşina răsturnată a ajuns la fereastra dormitorului GALERIE FOTO

https://www.youtube.com/watch?v=WzLwcAdmMYA&t=1s


loading...