Dublă crimă la Bacău. Soţia agresorului a fost reţinută pentru complicitate

Soţia bărbatului din judeţul Bacău care a sechestrat şi ucis doi muncitori a fost reţinută pentru 24 de ore, find acuzată de complicitate. 

02 mart. 2021, 00:20
Dublă crimă la Bacău. Soţia agresorului a fost reţinută pentru complicitate

Dublă crimă la Bacău. Anchetatorii au dispus, luni seară, reţinerea pentru 24 de ore a soţiei bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti.

Femeia este acuzată de complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate. Un bărbat a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă la spital. Poliţiştii au intervenit în forţă şi l-au împuşcat pe agresor, acesta fiind rănit. Bărbatul, rănit la picioare, este la spital, dar se află sub supravegherea poliţiştilor.

IPJ Bacău a prezentat filmul evenimentelor.  ”Urmare a deplasării forţelor de ordine la faţa locului, împreună cu negociatorul echipei operative, s-au purtat discuţii şi negocieri cu persoana în cauză, pentru a-l convinge să renunţe la acţiunile sale. La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violenţă asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat şi de forţele de ordine. În sprijinul persoanelor aflate în apartament, s-a forţat cu mijloace din dotare uşa metalică a locuinţei, agresorul încercând să blocheze uşa, având în mână un cuţit”, a transmis IPJ Bacău.

Doi muncitori, UCIȘI de un bătrân de 60 de ani după ce i-a luat ostatici! Agresorul a fost împușcat de polițiștii care au stat 5 ORE în fața blocului
Dublă crimă la Bacău. Sursa citată a precizat că, la acel moment, forţele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit şi imobilizat.

”În momentul pătrunderii în apartament, au fost găsite cele două persoane, care prezentau multiple plăgi înjungheate.
Cele doua persoane au primit îngrijiri medicale de specialitate, însă urmare a leziunilor suferite, au decedat”

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a preluat cauza, pentru efectuarea de cercetări.

Dublă crimă la Bacău. Cercetarea la locul tragediei este realizată de compartimentul Omoruri, din Serviciul Investigații Criminale.

„Având în vedere evenimentul tragic din județul Bacău (…) conducerea Poliției Române a dispus ca o echipă de specialiști, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgență în județul Bacău, pentru a verifica modul de intervenție la eveniment. Din echipa de verificare fac parte chestor de poliție Alexandru Scurtu, directorul S.I.A.S.-I.G.P.R. și comisar-șef de poliție Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al D.I.C.-I.G.P.R. La finalizarea verificărilor, în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun” – a informat luni seară Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).