Doi muncitori, UCIȘI de un bătrân de 60 de ani după ce i-a luat ostatici! Agresorul a fost împușcat de polițiștii care au stat 5 ORE în fața blocului

Scene de groază într-un bloc din Onești! Fostul locatar, evacuat prin sentință judecătorească, a omorât doi muncitori după ce i-a luat ostatici.

01 mart. 2021, 19:09
Doi muncitori, UCIȘI de un bătrân de 60 de ani după ce i-a luat ostatici! Agresorul a fost împușcat de polițiștii care au stat 5 ORE în fața blocului

UPDATE

: Baie de sânge la Onești, unde un bărbat a luat ostatici alți doi bărbați! Acesta i-a înjunghiat, înainte de pătrunderea trupele speciale. Cei doi bărbați au murit, iar atacatorul a fost împușcat în brațe și picioare. Bărbatul de 60 de ani a sunat la Poliție să anunțe că i-a sechestrat pe cei doi și că îi va ucide dacă nu se revine asupra sentinței de evacuare.

Cei doi muncitori au fost ținuți ostatici toată după-amiază, perioada în care polițiștii au încercat să negocieze.Victimele ar avea 36, respectiv 52 de ani.  În aceste momente, bătrânul de 60 de ani este în operație, iar medicii încearcă să îi salveze viața.

STIREA INIȚIALĂ

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost sesizați că un bărbat, de 60 ani, din Onești, ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un apartament doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut.

Citeşte şi: Jaf cu luare de ostatici la o bancă din Milano. Hoţii au reuşit să fugă prin canalizare

Mai multe echipe de polițiști, de jandarmi și de pompieri au fost mobilizate luni după-amiază în Oneşti după ce un bărbat înarmat cu un cuţit ar fi luat ostatici alţi doi bărbaţi într-un apartament situat într-un bloc de pe strada Stirenului.

Luare de ostatici într-un bloc din Oneşti! Echipe de polițiști, de jandarmi și de pompieri, dar şi un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au ajuns la faţa locului. Strada este blocată complet, iar traficul a fost redirecționat.

Citeşte şi: Revoltă la locul în care cele două fete au fost accidentate mortal de o şoferiţă. Primarul Sectorului 2, luat la rost de localnici

În cursul acestei zile, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost sesizați că un bărbat, de 60 ani, din Onești, ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale. Vom reveni cu amănunte, pe măsură ce acestea vor putea fi făcute publice, fără a prejudicia activitățile operative de la fața locului”, ne-a declarat comisar Gabriela Ciobanu – IPJ Bacău.


loading...
Partenerii noștri