Dublă tragedie în familia femeii din Craiova care a murit după ce medicii au trimis-o acasă. Fiul ei şi-a pus capăt zilelor!

Dublă tragedie la Craiova. Fiul femeii de 49 de ani, care a murit la trei ore după ce medicii au trimis-o acasă pentru că se văita prea mult, a decis să își pună capăt zilelor. Tânărul avea dor 27 de ani.

RomaniaTV.net
14 oct. 2020, 18:05
Dublă tragedie în familia femeii din Craiova care a murit după ce medicii au trimis-o acasă. Fiul ei şi-a pus capăt zilelor!

Totul a început acum câteva zile, când Gabriela Vărzaru a murit la doar trei ore după ce medicii de la Spitalul Județean Craiova au trimis-o la domiciliu cu un diagnostic superficial. Personalul medical i-a reproșat acesteia că se vaită prea mult.

Modul în care autoritățile sanitare au gestinat acest caz a scandalizat întreaga Românie. Familia victimiei trăiește însă dramă după dramă.

Gabriela Vărzaru avea trei copiii, iar cu puțin timp în urmă devenise chiar bunică. Nimeni n-ar fi prevestit sfârșitul tragic al acesteia. În decursul zilei de azi, unul din copii femeii s-a sinucis. George era un tânăr în vărstă de 27 de ani și s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc din oraș. Băiatul nu a putut duce povara morții mamei lui.

„În dimineața acestei zile, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona unui bloc din Craiova, din cartierul Brazda lui Novac, a fost găsit un bărbat decedat. Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind identitatea celui în cauză, un tânăr de 27 de ani, din Craiova.

Citeşte şi: O femeie a murit după ce a fost trimisă acasă de medici pentru că se văita prea mult