DUBLAREA alocaţiilor. PSD va respinge OUG prin care se amână mărirea alocaţiilor. „Mai puţini bani în buzunarul clientei PNL”

Parlamentarii PSD au anunţat că vor respinge, miercuri, în Camera Deputaţilor, ordonanţa de urgenţă prin care Guvernul Orban a amânat până la 1 august dublarea alocaţiilor. Social-democraţii susţin că "dublarea alocaţiilor copiilor nu va fi o povară, cum încearcă să inducă PNL în opinia publică, ci un stimul economic".

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 06:26
DUBLAREA alocaţiilor. PSD va respinge OUG prin care se amână mărirea alocaţiilor. „Mai puţini bani în buzunarul clientei PNL”

„PSD va vota creşterea imediată a alocaţiilor pentru copii. Parlamentarii PSD vor respinge astăzi în Camera Deputaţilor ordonanţa de urgenţă prin care Guvernul Orban a amânat până la 1 august dublarea alocaţiilor. Copiii nu au nicio vină! Drepturile lor legale trebuie respectate şi acordate, aşa cum spune legea, nu tergiversate politic, pentru interesele cinic-electorale ale PNL. De aceea, PSD va respinge categoric amânarea dublării alocaţiilor de către un Guvern liberal sfidător care a refuzat să aloce resursele cuvenite”, se arată într-un comunicat al PSD.

Social-democraţii susţin că există bani pentru ca alocaţiile să fie dublate.

„Dublarea alocaţiilor copiilor nu va fi o povară, cum încearcă să inducă PNL în opinia publică, ci un stimul economic! Banii în plus vor fi cheltuiţi pe bunuri şi servicii necesare copiilor, vor determina, cu certitudine, creşterea consumului şi, pe cale de consecinţă, a producţiei şi se vor reîntoarce la stat prin venituri mai consistente din taxe şi impozite. Vor contribui astfel la repornirea economiei ţării, grav afectată de criza COVID-19 şi de lipsa măsurilor de sprijin coerent şi consistent din partea Guvernului PNL. Mai puţini bani în buzunarul clientei PNL şi mai mulţi bani în buzunarele copiilor din România”, precizează social-democraţii.

Creştere alocaţii. Viorica Dăncilă, atac la adresa Guvernului Orban de 1 iunie: Din cauza lor copiii nu au astăzi alocaţiile majorate


loading...