Duckadam a lipsit de la înmormântarea lui Lucian Bălan. Cum motivează absenţa

Lucian Bălan, fostul mijlocaş al Stelei, câştigător în 1986 al Cupei Campionilor Europeni, a fost înmormântat sâmbătă, la Cavnic. El a fost condus pe ultimul drum de mai mulţi foşti colegi de echipă, dar între marii absenţi se numără Helmuth Duckadam, Gabi Balint şi Adrian Bumbescu.

16 nov. 2015, 07:48
Duckadam a lipsit de la înmormântarea lui Lucian Bălan. Cum motivează absenţa

În mod normal, eu trebuia să fiu acolo. Am vorbit cu membrii familiei şi le-am spus că nu pot să merg deoarece am o problemă de sănătate. Trebuie să mă operez, să-mi fac o proteză la genunchiul stâng şi nu pot să stau în picioare.

Pe de altă parte, am vorbit şi cu Gabi Balint, era foarte greu de ajuns pentru că, neexistând decât foarte puţine curse spre Baia Mare şi Satu Mare, trebuia să facem rezervări din timp. Şi el a încercat să meargă, dar n-a găsit bilete. Majoritatea colegilor mei au luat legătura cu familia şi şi-au exprimat regretul că nu pot să participe. Înmormântarea a fost la Cavnic, deci nici măcar la Baia Mare„, a declarat, pentru ziarulring.ro, Helmuth Duckadam.

Citeşte şi PRIMELE IMAGINI din garsoniera în care S-A SINUCIS Lucian Bălan VIDEO

O altă fostă glorie a Stelei din anii ’80, Adrian Bumbescu, acum antrenor coordonator la juniorii de la CSA Steaua, nu a putut să ajungă deoarece avea meci cu grupa 2001 pe care o pregăteşte.

Citeşte şi IPOTEZA ŞOCANTĂ a lui Adrian Bumbescu: „Lucian Bălan nu s-a sinucis”