Duel Cristiano Ronaldo – Lionel Messi la Riad! Goluri fabuloase marcate de cele două staruri VIDEO

Lionel Messi a câştigat duelul cu Cristiano Ronaldo, joi, la Riad, în meciul amical disputat între o selecţionată cu jucători de la Al Nassr şi de la Al Hilal şi Paris Saint Germain, scor 4-5.

19 ian. 2023, 22:09
Duel Cristiano Ronaldo – Lionel Messi la Riad! Goluri fabuloase marcate de cele două staruri VIDEO
Duel Cristiano Ronaldo - Lionel Messi la Riad! Goluri fabuloase marcate de cele două staruri

Duel Cristiano Ronaldo – Lionel Messi la Riad! Golurile echipei franceze au fost marcate de Messi (3′), Marquinhos (43′), Ramos (53′), Mbappé (60′) şi Ekitike (78′). Pentru Riad Season Team au marcat Cristiano Ronaldo (34′ – penalti, 45+5′), Soo (57′) şi Talisca (90+3′).

Citeşte şi: Al Hilal, ofertă galactică pentru Lionel Messi: un miliard de dolari pentru trei ani! Rivalitatea cu Cristiano Ronaldo s-ar putea muta în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a evoluat în primul său meci de când a semnat cu Al-Nassr, în Arabia Saudită, el fiind căpitanul echipei la meciul de joi seară, în care a fost înlocuit în minutul 61. Şi Lionel Messi a fost înlocuit în minutul 63. Înainte de începerea meciului, jucătorii au fost salutaţi de prinţul moştenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman.

La începutul partidei, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, cele două superstaruri care au dus o bătălie istorică timp de nouă ani de zile în El Clasico, au fost surprinși împreună, pe gazon, într-un moment istoric. Cristiano Ronaldo a zâmbit sincer către Lionel Messi rivalul său din ultimele două decade, apoi cei doi uriaşi fotbalişti s-au salutat, şi-au adresat câteva cuvinte amicale şi s-au îmbrăţişat.

Citeşte şi: Cum arată prima locuinţă din Arabia Saudită a lui Cristiano Ronaldo. Portughezul plăteşte o chirie de 280.000 de euro pe lună FOTO