Cum arată prima locuinţă din Arabia Saudită a lui Cristiano Ronaldo. Portughezul plăteşte o chirie de 280.000 de euro pe lună FOTO

Cristiano Ronaldo va juca pentru prima oară în afara Europei după ce a semnat cu Al Nassr, echipă din capitala Arabiei Saudite, Riad. Starul portughez va primi 500 de milioane de euro pentru doi ani şi jumătate de contract şi are parte de un tratament cum doar cei mai importanţi şeici îl au!

09 ian. 2023, 12:35

Cum arată prima locuinţă din Arabia Saudită a lui Cristiano Ronaldo. Portughezul nu a avut timp să caute o casă pe măsura pretențiilor sale, așa că a apelat la serviciile celui mai luxos stabiliment din Riad, Hotelul Four Seasons, unde a închiriat 17 camere situate pe două etaje complete pentru el, familia lui și pentru oamenii de securitate, informează Daily Mail.

Citeşte şi: Cristiano Ronaldo a rămas nr. 1 pe Instagram: sumă uriaşă primită pentru o postare! Cine intră în TOP 10

Etajele au fost închiriate pentru o lună, timp în care Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguuez  vor căuta o casă a lor. Cele două etaje rezervate de Ronaldo, 48 și 50, sunt descrise pe site-ul oficial al hotelului: „Vizitatorii noștri se pot bucura de o priveliște unică asupra orașului. Găsesc aici un living personalizat, un birou privat, o sală de mese și o cameră media”.

Citeşte şi: Patul care te face mai tânăr cu 15 ani dacă dormi în el. Este preferat de Cristiano Ronaldo şi costă 40.000 de euro

La Riad, Cristiano Ronaldo și membrii familiei vor fi protejați la tot pasul de o firmă privată de securitate, vor avea la dispoziție un supermarket privat și un magazin cu acces exclusivist. Starul portughez va avea la comandă cinci mașini diferite, trei restaurante de top și condiții luxoase de antrenament, precum o piscină de dimensiuni olimpice, două terenuri de fotbal, unul de baschet și două săli de forță complet echipate.