Duelul dintre Laura Laurențiu și Jamila continuă, chiar dacă războiul „eclerului la tavă” a fost tranșat definitiv. Laura dezvăluie că a primit amenințări cu moartea: „Ea a fost motorul”

Laura Laurențiu este cea care a difuzat prima în România rețeta eclerului la tavă, au decis magistrații Curții de Apel București. În plus, Jamila va trebui să îi plătească cheltuieli de judecată rivalei sale.

05 mart. 2024, 17:00
Duelul dintre Laura Laurențiu și Jamila continuă, chiar dacă războiul „eclerului la tavă” a fost tranșat definitiv. Laura dezvăluie că a primit amenințări cu moartea: „Ea a fost motorul”

Laura Laurențiu și Jamila au preparat amândouă deliciosul desert, doar că la diferență de trei ani. Clipul în care Jamila își prezenta desertul a fost blocat pe YouTube în 2019, timp de 17 zile, la cererea Laurei Laurențiu, care le arătase urmăritorilor săi cum să prepare desertul cu trei ani înainte, în 2016.

Jamila, cu ochii în lacrimi după ce a pierdut procesul: „Șicanele acestea au durat ani”

După ce a pierdut în instanță în fața Laurei Laurențiu, Jamila a făcut un videoclip în care a făcut declaații cu ochii în lacrimi. Vloggerița a susținut că tot acest proces a făcut-o victima bullyingului.

Când JamilaCusine a început să crească, în jurul meu oamenii au început să se poarte diferit. Oamenii din aceeași industrie au început să fie deranjați de acest succes. Li se părea că succesul meu e mult prea rapid și, din punctul lor de vedere, nemeritat. Dintre acești oameni, această doamnă cu care eu am avut proces în instanță și cu prietena ei cea mai bună, au fost cele două care, în repetate rânduri, au avut ceva de comentat despre mine.

Tot timpul eram făcută proastă, rețetele mele erau proaste, eram grasă, oamenii care mă urmăreau pe mine erau proști. Tot ce făceam eu era rău. De fiecare dată când eu participam la o emisiune, aveam un succes sau mi se întâmpla ceva bun, aceste două doamne simțeau nevoia să dea în mine. Din nou și din nou. Șicanele acestea, ca să înțelegeți, nu au fost o săptămână, o lună, șicanele acestea au durat ani”, a mărturisit Jamila într-un video postat pe contul ei de YouTube.

Citeste si Ce etnie are Jamila, celebra gospodină care te învață cum să faci mâncare. Ce origini are numele cu care a devenit cunoscută

Duelul dintre Laura Laurențiu și Jamila continuă. Laura Laurențiu: „Am primit inclusiv amenințări cu moartea și ea a fost motorul”

Lacrimile Jamilei nu au impresionat-o, însă, pe Laura Laurențiu. Mai mult, aceasta susține, într-un comentariu la o postare pe Facebook, că, în urma procesului a primit amenințări cu moartea.

Procesul ”eclerul” s-a terminat dar e în plină desfășurare giudecata boborului. Acuma înțeleg de ce sunt mai puțin de 40% promovați, la simulare. […] Dacă și-ar fi dorit liniște ar fi tăcut, nu ar fi postat un lung metraj plin de minciuni, prin care a incitat oameni mulți cu neuroni puțini să comită infracțiuni. Am primit inclusiv amenințări cu moartea și ea a fost motorul, abia ăsta e bullying. Totul pentru că, sub lacrimile alea, e o persoană cu un orgoliu imens și care nu știe să piardă„, a scris Laura Laurențiu pe Facebook.

Citeste si Prăjitura Snickers după reţeta celebrei Jamila. Cum se prepară super-desertul care face furori în acest sezon