Duet inedit Kurt Cobain-Courtney Love, prezentat, în premieră, într-un documentar VIDEO

Fostul solist al trupei Nirvana, Kurt Cobain, şi soţia sa, Courtney Love, au înregistrat împreună piesa "Stinking of You", ce nu a fost niciodată lansată pe piaţă, dar care a fost inclusă într-un documentar despre Patty Schemel, fostă membră a trupei Hole.

RomaniaTV.net
23 apr. 2012, 11:59
Duet inedit Kurt Cobain-Courtney Love, prezentat, în premieră, într-un documentar VIDEO

În videoclipul acestei piese, Courtney Love cântă la chitară acustică şi este acompaniată la partea vocală de soţul ei Kurt Cobain. Fiica celor doi muzicieni, Frances Bean, apare şi ea în videoclip, informează femalefirst.co.uk.

Documentarul în care apare această piesă se intitulează „Hit So Hard: The Life And Near Death Story Of Patty Schemel” şi prezintă povestea vieţii şi a eşecurilor toboşarului trupei Hole – înfiinţată de Courtney Love. Filmul prezintă, totodată, scena muzicală din Seattle, dominată în anii ’90 de curentul grunge.

Săptămâna trecută, un alt fost membru al trupei Hole, chitaristul Eric Erlandson, a dezvăluit pentru o televiziune americană specializată în muzică faptul că fostul solist al trupei Nirvana pregătea un album solo în lunile care au precedat sinuciderea sa, în urmă cu 18 ani.

Nirvana a fost una dintre cele mai populare trupe americane de rock alternativ din anii ’90, vânzând peste 60 de milioane de albume. Pe 5 aprilie 1994, solistul şi liderul trupei, Kurt Cobain, dependent de heroină, s-a sinucis în locuinţa lui din Seattle, la vârsta de 27 de ani.

Courtney Michelle Love, născută pe 9 iulie 1964, este o cântăreaţă de muzică rock şi actriţă americană, nominalizată la Globurile de Aur pentru interpretarea ei din filmul „Scandalul Larry Flynt” (1996). Love a devenit celebră în urma mariajului său cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, dar şi ca solistă a trupei de rock alternativ Hole. Rolling Stone a numit-o pe Courtney Love „cea mai controversată femeie din istoria muzicii rock”.


loading...